26

Анонимен

преди 6 години

До 37 СатаНАТОИ в неделя ли се дрогираш преди обяд ! А, стига бе !

25

Анонимен

преди 6 години

До 18 ГУРБЕТЧИЯМного си зле с информацията. Газта от САЩ е много по скъпа от руската и който се нахендри с договор ще му излезе солено. Ако беше евтина мислиш ли , че Германия нямаше да се включи първа. Съгласни са балъшки антирески държави като Полша , украйна, българия.

24

Анонимен

преди 6 години

Мнозина страдат от доста сериозен комплекс за значимост и завишена самоотценка.

23

30

преди 6 години

Кой ще хаби емоции да презира България? Когато разговарят най голямата икономика и най богатата на ресурси страна да си мислиш че някой се интересува от нас си е доста сериозен комплекс за значимост.

22

Анонимен

преди 6 години

Пиндостански медии: Само за 2 часа Путин успя да пречупи Тръмп.

21

Анонимен

преди 6 години

Югозападната зона за деескалация е тази, в която израелските самолети си влизат, без да им пука от никакво руско ПВО. Тази част от Сирия така или иначе не е интересна за никого. Там газопровод няма да минава.

20

окупация

преди 6 години

Германия има войски и бази в САЩ?!? Да не се бъркаш нещо, Германия има единствено злато в САЩ, което се моли вече десет години да си вземе обратно и не се получава...

19

Анонимен

преди 6 години

Сериозните световни медии: В Намбург, на улица СанктПетерсбургенщрасе, Путин удържа убедителна победа.Относно заявлението "Никакви проблеми не бяха разрешени."Югозападната зона на деескалацията в Сирия е конкретно постижение и резултат от първата среща на Путин с Тръмп.

18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

До ВасилевТова е Нов Световен Ред, и сега в момента в Германия има окупационни американски и британски войски, въпреки че руснаците се изтеглиха от Източна Германия!Никой не иска да има силна военна Германия!ТУК ВЕЧЕ МАЛКО ПРЕКАЛИ С ФАНТАЗИИТИ И ИЗЛИШНИТЕ ФИЛОСОФИИ ! ТОВА НЕ СА ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ ,А СЪЮЗНИЧЕСКИ ,ОТ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ НА НАТО ! ГЕРМАНИЯ СЪЩО ИМА ВОЙСКИ В САЩ ,АНГЛИЯ И В ДРУГИ СТРАНИ НА НАТО

17

презрение

преди 6 години

Незнам какво са си говорили Тръмп и Путин, но и не ме вълнува чак толкова. България е еднакво презряна и от двамата, като за Тръмп не съм много сигурен, той дори не предполага, че съществуваме.

16

СатаНАТО™

преди 6 години

До до 8руснаците му водят с една обиколка. Захранват половин Европа с газ от десетилетия и имат всичко изградено-------------И какво изградено имат руснаците извън собствената им западна граница?Основната тръба през Украйна вече не е тяхна.Или много ти харесва идеята, че те клати един монополист (Газпром)?

15

Доналд

преди 6 години

- Веднага да освободиш онова момче Навални, че да не се наказваме...

14

Анонимен

преди 6 години

всички вече се сдушиха и на официално ниво, даже и ким-чо вече официално влезе в играта.ако всички вече и открито, официално са в един отбор, са на еденият полюс , то кой е в другият отбор, кой е на другият полюс ?! дали не са клетите офчици, които ги готвят за курбан ... в името на "лихвата" и "пикселите" !?

13

Анонимен

преди 6 години

Полша ставала хъб... Теб какво те топли в анадола дали Полша или Чехия е хъб? Спи си с козичките в пещерата. Дори да е Полша, е по-добре отколкото пуйкия.

12

Анонимен

преди 6 години

*** обижда на селянин. Каква поредна футболна драма драги зрители...

11

Анонимен

преди 6 години

Искат, не искат всички се съобразяват и с Русия.

10

сулюмахленски агент

преди 6 години

очаквайте още новини,достоеврни,гарантирани.....

9

Анонимен

преди 6 години

Слаба Русия, бананова република, а лаят по нея озверели като бесни кучета. По слабият никой не лае. Освен това всички кучета лаят само ОТ СТРАХ.

8

до 8

преди 6 години

Путин ясно каза на Тръмп: Като иска конкуренция с втечнената газ в Европа, да заповяда! Само че руснаците му водят с една обиколка. Захранват половин Европа с газ от десетилетия и имат всичко изградено. А щатите тепърва започват.

7

Анонимен

преди 6 години

василева си е иззела ролята на "Свободна Европа" както гледам. василева, ти в кой век живееш?