38

8

преди 6 години

Абе,бат Бойко защо мълчи по ромските случаи на насилие!?Патриотите също нямат ли поне мнение?

37

дядо Йоцо

преди 6 години

139 години след Освобождението от турско робство, България отново е заплашена от робство!Този път мераклии за робовладелци са "шведите"!Ще позволим ли отново да сме роби?!

36

Анонимен

преди 6 години

Грасуваш за ГЕРБ получаваш бой от електората им ромите, какво по безценно от това.

35

Само да попитам

преди 6 години

Присъстваха ли на протеста младежите, станали свидетели на бруталното нападение над приятеля им Георги? Питам, защото от медиите стана ясно, че са гледали какво става и не са се намесили. Що така бе, "устовски юнаци"? Шубето ви попречи да помогнете на Георги. Така ли е? Не мога да повярвам - на центъра в Устово двама манг..ли млатят жестоко младеж, а отстрани приятелите му... НИЩО.

34

Граф Дракула

преди 6 години

Азис ,Софи Маринова ще направят контра концерт в защита на ромските безобразия .Софи маринова ще се ожени за внука си а сина и за Азис .Така *** на таз територия ще пълна .За капак Слави Трифонов ще направи *** на АЗИС публично от уважение към ромските изчадия на дявола .

33

ККК

преди 6 години

Време е за горящи кръстове и мъже с високи бели качулки.

32

Анонимен

преди 6 години

Василев.Не наричай хората Селяни и стадоНе сраеняеай никоя етнос с друга.Защото си демагог.От такива плагиати като теб им е писнало даже и на Сплотените.

31

Анонимен

преди 6 години

Гледайте кадри как ц.и.г.@ни разграбват от катастрофиралият тир пред очите на полиция, и тя стои и нищо не прави! А и се плаща на тази полиция да защитава собствеността ни!

30

ПРОМЯНА НА ЛК

преди 6 години

Да се въведат нови документи на ромите с различен цвят и по-малка валидност .Да пише точно какво малцинство е и каква раса е в докумета за самоличност .Писна ми роми по света опредлящи се като българи да петнат името на БЪЛГАРИЯ !ДА пише от ромски произход или арменски ,еврейски и тн .Не може толкова общи документи за различни малцинства да пише само българин .В коя държава има така тъпотия не знам .Настоявам за промяна на документите за самоличност !!!!Да бъдат по точни !!!!!!!!!!!!!!

29

Куха лейка

преди 6 години

ОБИЧАМ ШВЕДКИ-те. Но когато се роди *** му се прави васектомия .... И ще ги интегрираме бързо.Просто работа за Доктора.

28

Анонимен

преди 6 години

ако някой основе партия, която да защитава белите, 100% галсувам

27

Сюнетчията

преди 6 години

Какво чакате още?

26

Анонимен

преди 6 години

Защо бе ромчета ромкини и дърти ромове. Защо се навирате между шамарите. Ами погледнете през годините какво е било. Не само у нас. Защо си мислите че нещо се е изменило. Защо си мислите че сега ще е по различно. Няма да му издържат на някой нервите и ще направи така да си стоите затворени по гетата, като в концлагер, докато на хората не им мине. Докато не започнете да се държите като човеци

25

Анонимен

преди 6 години

Местни организации на ловджиите със законно оръжие и въоръжаване на всички доброволци към ловната дружина. Самоотбрана с оръжие и ако се наложи възмездие с оръжие. Всичко друго са сладки приказки. Дойде му времето.

24

PrassPress

преди 6 години

На ПП "ГРОБ" най-стабилният електорат показват, че държавният апарат работи в тяхна услуга! Няма правила, закони и уважение към общо приетите разбирания за социално поведение! Имат чувсто за безнаказност, че са над закона, че държавата и нормалните гражданите им са задлъжнели, че те не дължат нищо от своя страна, и не са длъжни да плащат за използвани социални и комунални услуги! Закрийте държавата!!! Интеграция посредством милиционерска тонфа и кубинка на врата! Тая *** от друго не разбира!

23

Анонимен

преди 6 години

Спрете помощите!!! Те сами ще се разкарат!

22

иво

преди 6 години

Видно е,че сме в състояние на гражданска война.Тази *** напаст е заляла с терора си цяла България.Още по-видно е,че т.н.държавни институции не желаят да решат кардинално въпроса.Остава ни единствено самоотбрана,организация и битка докрай за спасението на българите в България.*** *** и подкрепящата я политическа върхушка трябва да бъдат изметени брутално от територията на родината.

21

До Анонимен 31

преди 6 години

В други държави са намерили колая - дали са им статут на временно пребиваващи. Който прави проблеми, хайде марш!Само правешкият каскет довлече тук и даде гражданство на тези, от които всяка държава гледа да се отърве! Но референдум не е правил! Как така, в рамките само на няколко години, ще увеличава населението с 5% ? Не ни е питал, не сме съгласни!Всяка разпоредба от онова време може да се оспори и обяви за невалидна! Отнемане на гражданството и на доведените, и на потомците им!

20

Анонимен

преди 6 години

Какви бдения, бе?Нали нямате проблеми с местните роми, а само с тези двама пришълци?Трошете вратата на ареста и раздавайте правосъдие по бързата процедура! Преди време, един човек с фамилно име Линч е измислил как да става това, когато извършителят е проблемен, а законът и правосъдието - неадекватни и мудни.

19

Анонимен

преди 6 години

Навремето имаше една песен за едно име от типа ... Калашников калашников.