53

ЕВРОПИТЕЦИТЕ

преди 6 години

ПИКАЯТ БЕНЗИН ОТ ЗЛОБА.

52

Makedon

преди 6 години

Mnogu dobra rabota.... nad 2,5 casa diskusioja za........ Melanija,,,, za Alina Kabaeva , za Monika Levinski i t. n............

51

либералгей

преди 6 години

Изобщо не са се срещали, това са били двойници. Провала е пълен. ***

50

Анонимен

преди 6 години

Само бла-бла-бла и нищо конкретно. То друго и няма как да се очаква. Никога няма да разберем какво са си казали.

49

СатаНАТО™

преди 6 години

На снимката Путин и Лавров глеат бай Дончо възхищение, като двама хигиенисти, които генералният директор е удостоил с пет минути внимание.

48

СатаНАТО™

преди 6 години

На петоколонниците им е спуснато да набиват, че уж Путин е равностоен на Тръмп и нещо са делили. САЩ нямат никакъв интерес да си развалят отношенията с Европа, заради ***, населена с дрипави полуазиати. В Сирия положението ан руснаците е плачевно.

47

СатаНАТО™

преди 6 години

Нищо особено не са си казали.Бай Дончо се е забавлявал с увъртанията на откровено т*пото кьосаво джудже.Накрая му е казал:"Евала, очарован съм от твоята интелигентност, санкциите остават".

46

Анонимен

преди 6 години

Основната интрига отново се завъртя около руско-американският тандем. Принципът на седянката важи и до днес, че не е важно кой, с кого е дошъл, а кой с кого ще си отиде.

45

Анонимен

преди 6 години

Точно така драги зрители, кръгът отново се затвори. От 20 държавни мъже, най-обсъжданите и наблюдавани бяха един американец и един руснак. А кой каквото иска да си говори.

44

-"-

преди 6 години

Тръмп и Путин си говориха над 2 часа: Какво ли си казаха?-------Нищо!Защото Путин говори, а Тръмп внимателно слуша и си записва!-))))

43

Анонимен

преди 6 години

Така и не се разбра много, но скоро ще усетим по вятъра накъде отиват нещата. И както виждам бабичката са я отрязали напълно, докато те са си делили света. И по всичко изглежда двамата големи пак са американец и руснак.

42

Анонимен

преди 6 години

Културата на омраза, агресия и насилие не е изключение, в правило в Русия. Това е официалната позиция на Кремъл, това бълват всички официални руски медии - омраза, агресия и насилие. А обикновения руснак припява и се чуди как да избяга на запад, по-далеч от путинския рай. Но дори да се измъкнат на запад, руснаците продължават да разнасят заразата от която бягат - също като болни от чума.

41

Анонимен

преди 6 години

"" 1 - Сирия для Россия2 - Болгария для Россия3 - Крым уже в полностю для Россия4 - Смерт ЮКР ""...................Да, точно това е мисленето на средностатистическия руснак ... всичко за русия, който е против - смърт.

40

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Хаха Такое - 1 - Сирия для Россия2 - Болгария для Россия3 - Крым уже в полностю для Россия4 - Смерт ЮКР ))))

39

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и Путин си говориха над 2 часа: Какво ли си казаха?------Ей, сега шЪ ти звъннат да тЪ светнат!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Оправиха набързо Сирия, Украйна и Северна Корея. Ще изкажат благодарности на Украйна, която честно е върнала руската земя Крим, Порошенко приема благодарностите. Севернокорейците са приветствани за успехите си в ядрената и ракетната програма и Путин и Тръмп се радват на новия член в ядрено семейство. В Сирия войната спира и пак почва, този път между Сирия и Кюрдистан.

37

чъки

преди 6 години

Руските гейчета и те греят от щастие че русокосия американски дървар обходил шефа им,и му обещал че ще му свали санкциите,до като му свалял гащичките.А коня Лавров с празния поглед зал поза партер до като Генерал Тилърсан го изненадал отзад,толкова силно че очилцата му се запотили.Време е Германия да скъса синджира,прекалено много *** се навъди напоследък.

36

Анонимен

преди 6 години

Рашките си чопнаха Крим ,не че им е нужен, ама ей така за тешкарлък обаче слава Богу Балканите се еманципират. Гринговците се заиграват в близкия изток, но всъщност губят позиции, дори в традиционно тяхната латинска Америка не са вървежни.Европа трябва деликатно да игнорира тези двама откачалници ! Европа при всичките и кусури е люлката на цивилизацията, най-дброто място за живеене и не трябва да допуска тези двама варвари да и влияят !

35

чъки

преди 6 години

По гейска статия с привкус на синдрома на даун не бях чел.Двамата се затворили за два часа насаме.Веднага се стиковали,между тях имало химия.Отначало малко се сборичкали и хапели,но после се залюбили.Лавров и Тилърсан гледали и се пипали.Хобита джудист и празноглавия гигант,какви усмивчици,как им греят очичките.Само Азис липсва,да си ги гушне и двамата под мишница.Канцлера да ги прибира и двамата в някоя лудница и да се свършва.Дойче убер алес,мачкай краварите и пиянките.

34

оптимист

преди 6 години

светът бавно се подрежда...ако продължи така меркелица скоро ще пасе патките на село...водещи еврохрантутници по затворите...далавери излизат наяве...тиквата ще се поръча сам да го очистят преди да влезе в затвора...герб ще бъде изчистена като повърня върху пода