6

до 5

преди 6 години

Жено, набираш персонал, а не лингвисти.

5

Анонимен

преди 6 години

"Нещо важно, за да се сдобием с мечтаната работа"Връзки. И кинти.

4

Анонимен

преди 6 години

Като човек, отговарящ за набирането на хора в неголяма фирма когато се наложи, съм се нагледала на какво ли не. Но 99% от автобиографиите са фалшиви именно заради ей такива "умни" съвети, като тези в статията. Брутални са шофьорите без книжка, дамите без деца, които току-що са излязли от майчинство и завършилите семестриално преди 10 години, почти висшисти, но се дипломират другата седмица. А, да, и флуент инглиша да не забравим. На всички им е патерен.

3

Анонимен

преди 6 години

а сега има много богаташи а, ама щот се отвориха границите, и всичко е по чужбина, иначе не знам дали щеше да има толкова, парадиращи с финансови средства

2

Съвет

преди 6 години

А бе момчета и момичета,Я по-добре поработете здраво и свършете нещо полезно и хубаво, после хората ще ви познават и въобще няма да ви искат биографията даже!

1

Времена и нрави

преди 6 години

Това важи за днешното време.До не много отдавна е било важно да започнеш автобиографията си с думите "Произхождам от много бедно семейство".Както казваше една възрастна колежка, когато по някакъв официален повод прочитали на глас нечия биография или когато някой съобщавал свои автобиографични данни, цитираният израз е бил съобщаван едва ли не като графска титла!