18

Анонимен

преди 6 години

Какво искат левите радикалисти - комунизъм?! Путинчо само това чака , бързо ще им го предостави - ще им държи влага , докато са живи!!

17

Анонимен

преди 6 години

Брех, ако се беше случило в Масква що коментар щеше да има а сега - нищо )))

16

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че всички тези протестиращи са получили пари от европейските работодатели защото те не искат американският конкурент да дойде в Европа.

15

Анонимен

преди 6 години

Като си помисля, че Бойко се мотае в последно време из Европа и рядко си идва в България, се тревожа много да не попадне случайно в такова меле и да стане невинна жертва на демокрацията.

14

Анонимен

преди 6 години

Ето така трябва и нашата полиция да действа. Така се брани демокрацията!

13

Анонимен

преди 6 години

И после Путин биел демонстрантите.....Каква демокрация , какви пет лева? Бой че да слушат.Тука в Хамбург сме се сврели по къщята и не смеем да излезем. Жив човек няма по улиците - само протестиращите и полицията с едни бронирани камиони. От фирмата ни забраниха да ходим на работа докато трае G20. Запазихме се с храна за 3 дни. Всички магазини си заковаха прозорците с дъски. Като по време на война е. Путин ряпа да яде.

12

Анонимен

преди 6 години

Когато се готвят за сблъсъци с полицията е немислимо да се използват подръчни материали. За максимален ефект могат да се използват запалими коктеили, амониева селитра, дребни остри предмети, които са не смъртоносни, но вадят бързо и ефективно от строя и подобни. Така поне ще има донякъде изравняване на силите. А полицаите са такива именно защото обичат насилието и репресиите или просто ги е мързяло да се реализират качествено в живота.

11

Анонимен

преди 6 години

Левски, ще отпаднат още в следващия кръг

10

Анонимен

преди 6 години

Хаха инсценировка в стил " бай *** прави избори" , по тукашните новини го казаха, хората си правили мирно шествие и тъй като полицията не очаквала подобен развой решила да се намеси, да ги провокира, за да могат платените медий да прокарат тезата за лошите "анти система" и добрите капиталисти мислещи за светлото бъдеще.

9

Анонимен

преди 6 години

12 000 са били в тоя квартал, а в Хамбург има 100 000 протестъри от цяла европа! четете немските медии

8

До Владимир

преди 6 години

Защото, черните са опънали един чаршафи близо до централната гара в Хамбург на който гордо са изписали цитирам: не ни стреляйте, тук не е Америка! Ще ли се Меркел да закара Тръмп на една обиколка около централната гара. Живи да ги оплачеш африканците, 15% работят и 85 са на социал и в криминалния бизнес. Обаче имат организации, като ромите, "подложени са на расизъм завалите"

7

vladimir

преди 6 години

защо ми се струва, че и в Германия бият само белите.

6

Анонимен

преди 6 години

А с Навални какво става, какво става с Навални? Има ли новини за Навални, няма ли протест срещу Путин където десетки руснаци в Москва масово са излезли да протестират срещу режима на Путин. Ще падне ли Путин, ще падне ли скоро Путин след масовите протести на десетки руснаци в Москва срещу диктатурата на Путин?

5

руска простотия

преди 6 години

Тоа ТАСС е толкова зле там от където си копирала новини че не може да бъде , вместо Хамбург са написали на руски Гамбург хаха......... типично руска простотия

4

Анонимен

преди 6 години

В Русия на 20-те сорошчета много им върза, можеше да ги размятат по същия начин като на снимките горе.

3

COPY-PASTE

преди 6 години

В Франс прес статията е поне 2 страници Новини а в БТА даже няма такава Информация , от къде ли се копира и поставя

2

Анонимен

преди 6 години

Това 12000 са много. В Москва като се съберат няколкостотин на митинг против Путин вече се говори как целият народ се е вдигнал против тиранина.

1

Анонимен

преди 6 години

Тръмп отиде първо в Полша при тези с най-големите езици! Като си мислеше че така ще го посрещнат и в Германия. Там само Путин е добре дошъл!