15

Анонимен

преди 6 години

поздрав с песента Софи Маринова - Made in Bulgaria

14

Сливен

преди 6 години

До saДа приятелю, и аз не знаех, че някак си кюмюртачка се е добрала до прокуратурата, че е и млада 75-80 ти набор, през последните 10тина години се е намърдала незнам и аз как. Та така де потвърждавам и аз, че тая действително оспори решението на Община Сливен и то се е самосезирала доколкото съм запознат.... повече коментари нямам. Очаквам отпътуването си от България с нетърпение, положението е неспасяемо, патриотизма ми приключи :)

13

Румен

преди 6 години

Какво те е срам. Ти знаеш ли какво е в РА????

12

Qwert

преди 6 години

Гн_устна територия на мястото *** бившата държава България

11

Спиро

преди 6 години

Смяна на флага...червен с полумесец и да видим за 24 часа дали няма всичко да е в релси....

10

Анонимен

преди 6 години

Държавата, водена от външни сили, води пряк геноцид срещу собственото си население !

9

Румен

преди 6 години

Да си обикалят с каруци из гетото. И в София уж затвориха голяма.част от града за каруци,ама какво от това-по всички булеварди можеш да ги видиш. Но поне карат с торби да събират функциите на коня. Това си е все едно са сложили катализатор.

8

Европа

преди 6 години

Европейска държава?Шведи, каруци, кучета... срам ме е като излеза извън страната да кажа от каква дупка идвам. Наскоро един приятел от Белгия ме попита защо половината Българи са *** и неговорят Български... потънах в земята от срам.Благодаря ви български оправници, тикви.

7

БаткаОт Сини Камъни

преди 6 години

За пореден път държавата показа че брани maнгaлите.Не се учудвам тъй като и самия кмет на Сливен е с *** венци.И последните 16 години изборът на градоначалник се решава с удобно подправени гласове от кв.Надежда.

6

Анонимен

преди 6 години

Така е в Източно-Европейската провинция на Пакистан - България!

5

Резил

преди 6 години

А за тях винетки изискват ли се ? ГО, ГТП ? За лилавия всичко може, за сиромаха - само сурвакане !

4

Анонимен

преди 6 години

Да бе то на шведските каруци всичко им е наред. фарове,светлоотразители,всичко за каквото мсе сетите, даже са и с заверени пожарогасители----Що си мислите,че само шведите управляват каруци?Правилно са постъпили от прокуратурата.

3

Смях до дупка

преди 6 години

Днес говорих с един от Сливен, и както си говорим и ми каза - чакай че има два коня и едно жребче на пътя.

2

Ники

преди 6 години

Да бе то на шведските каруци всичко им е наред. фарове,светлоотразители,всичко за каквото мсе сетите, даже са и с заверени пожарогасители

1

Анонимен

преди 6 години

Срам... "Според него всеки водач на пътно превозно средство, включително и такива с животинска тяга, има право да се движи по пътища"А изпит за водачи ще минават ли? Познаване на правилата за движение по въпросните улици? Или няма смисъл?