17

Анонимен

преди 6 години

Запознат, с какво точно си запознат? Кой управлява България през последните години? Нещо добро да се е случило на някой нормален българин? Просперират само кадците, подлеците и лъжците.

16

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--20;Вие подарихте всичко на Русия,за да и се отблагодарите че ви сложи на власт. Няма по продажно племе от вас. Вие сте тоалетната хартия за руските ***. Вие произлязохте от най -низсшата прослойка на обществото.Ако не бяха руснаците щяхте да видите власт на куково лято. Пишехте в бхиографиите си; Произлизам от бедно селско семейство а родителите ми са неграмотни.Това последното беше бонус за членство в БКП.

15

PD

преди 6 години

Добри отношения с македонците трябва да имаме. Това е най лесния начин да противостоим на чуждите агенти, които отклоняват един народ в разни посоки. И нека да сме в различни държави. Брат брата не храни, ала горко му който го няма.

14

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--11Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?Че нали БКП ги създаде тия управленци. Има ли от комунистите по--прости?Че нали вие ОПРОСТАЧИХТЕ Б--я

13

Анонимен

преди 6 години

Интерестно колко ли милиона Тиквата е намазал пак.

12

Мънго Джери

преди 6 години

Май се подготвя порденото предателство към Българската държава!А "ни звук, ни стон' от т.н. "патриоти"! Патриотизма им изглежда потъна някъде из удобните министерските кресла !

11

Защо?

преди 6 години

Защо тази личност още не си е подала оставката или не е уволнена,след гафа ,който направи? А тава бе национално предателство!

10

Шоп

преди 6 години

Македонският език си го има.Майкята на Станишко нали е била активен учасник вов измислянето му.Освен това не е лошо да има и един официален български, в който не се мяка.Таков язик секогаш ке го сборуваме со голем кеф.Само ако може без србизмите.

9

Българина

преди 6 години

*** Башибозук си го избрахте сам за трети път. По голям душманин ни е управлявял само преди 1878

8

Истината

преди 6 години

То се вижда кои е ***

7

абе

преди 6 години

...честно ви казвам има една категория от хора дето избягвам да имам общо с тях - правят струват все ме вкарват в *** истории от които накрая аз се чувствам загубилият е същите редки говнянковци ми се виждат и македонците , абе дистанцирайте се от тях бе оставете ги да ги млатят шиптърите и някой ден сами да се молят да ве присъединят към България пак не ги приемайте щот пак ше се отметнат

6

Анонимен

преди 6 години

До Истинататрол

5

Истината

преди 6 години

Тези които са против подписването са симпатизанти,на онази партия която биеха и избиваха Българи да се пишат македонци.Какви родолюбци само.Не им прави впечетление,че нямаше доскоро паметник на нито един Български цар а руският ни наблюдаваше пред парламента.Какви родолюбци само-защитници на руските паметници държавност и интереси.Невероятни Родолюбци........на Русия

4

Анонимен

преди 6 години

Боци да направи референдум дали хората искат да имат нещо общо с македончинята.Аз лично съм против това.След всичката омраза,псувни и клетви от тях-не, благодаря.Да се оправят сами за ЕС и НАТО.Майната им на тези ***.

3

Анонимен

преди 6 години

Жено, не искам да ви преча да сте жалки, но не мога да се съглася да правите неща, унижаващи народа и историята ни!

2

Boko bo

преди 6 години

Не съм очаквал друго. Управленията на Борисов един ден ще бъдат давани за пример за национално предателство и какво НЕ трябва да прави едно правителство. За това всеки като чеу България и се смее....

1

Анонимен

преди 6 години

Както винаги нямаме държавна позиция за нищо... окрадаха ни историята, обиждат ни при всеки възможен начин и пак им ходим по свирката. Срам.