37

Анонимен

преди 6 години

Днес при евроатлантизма има 5% нормални хора които живеят охолно, останалите са вечен пролетариат неудачмици които цял живот ще си останат наемници и ще се тресат от страх и депресии да не си загубят работата и да останат на улицата.

36

Smurf

преди 6 години

"кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че моментът за реставрация, за укрепване на паметника "1300 години България" отдавна е отминал" Герб управляват София от 2005 г. значи кой е отговорен за тия 12 години безхаберие по въпроса.

35

Старчо Старчев

преди 6 години

Това е изкуство за пролетариата, затова трудно се разбира от нормалните хора. Преди там имаше монумент на загинали герои, но беше недопустимо хора да се кланят на воини, с нищо недопринесли за победата на комунизма, затова изградихме Петохуйник и го нарекохме 1300 години, за да изчегъртаме по-новата история на България.

34

Анонимен

преди 6 години

При соца когато бяхме с Русия пенсионерите не ровеха в кофите и по селата нямаше мародерски набези и издевателства над стари хора.

33

Анонимен

преди 6 години

Проблемите на България започнаха с окупирането и от ушанките.....

32

Хомосексуалист

преди 6 години

Само про соца може да се чества годишнина от основаването на държава. Днес в ЕС при евроатлантизма всички сме гейове и мулти-култи, държави и националностти няма.

31

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че проблемите на България започнаха с края на соца и идването на евроатлантизма.

30

СатаНАТО™

преди 6 години

Как може изобщо някаква конструкция от заварени винкели да се нарече паметник?Паметник е един каменен обелиск, който може да изкара 3000 години.Паметник са египетските пирамиди.Паметник е Мадарският конник.Един обикновен надгробен кръст от камък е паметник, който ще съхрани издълбаното върху него до Второ пришествие.Това недоразумение ако не го минаваш през 10 години с миниум, ще рухне и ще изтрепе минувачите.Колкото един остъклен с винкели балкон на панелка е паметник, толкова и това.

29

Анонимен

преди 6 години

1300 години България да стане 1300 години Мангалия

28

браво!

преди 6 години

кога ще нарежем НДК и моста на влюбените?Има и 200-300 болници и училища от соца - дайте да ги метнем за скрап, както направихме със заводите а?Шефовете от западна Европа ще ни ръкопляскат, усещам го

27

Анонимен

преди 6 години

до 21 Хахахах ние да вадим пари! Откъде на къде... защо общината не го направи! Този паметни няма нищо общо с комунизма! Този на съветската армия да бъде бутнат, този не!!!

26

Пешо

преди 6 години

до Ники......Аз самият мразя комунизма! Но по-време на комунизма са създадени едни от най-великите сгради по Света! Не бъркайте изкуство с режим! Ставаме смешни и жалки и баш комунисти така! не трябва да разсъждаваме като тях!

25

Н.

преди 6 години

Нека да вземат и Нинова в музея.

24

Ники

преди 6 години

"Няма нищо общо с комунизма"- това псевдо изкуство няма нищо общо с каквото и да е. Затова го и събарят!

23

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

На шуменското плато има едни коне, които повече приличат на крави... - и царе, като дяволи... - комунизъм и изкуство са две несъвместими думи...

22

Ники

преди 6 години

А защо не ги занесат в ателието на Старчев - те са си негови, да си ги чува сам ***!

21

Анонимен

преди 6 години

Да се маха тоя урунгел...

20

Анонимен

преди 6 години

До всички, които милеете за това грозотилище: Като ви е толкова скъп, защо 36 години не се организирахте и не събрахте пари за ремонта му? Това чудо започна да се руши от момента на построяването си и беше въпрос на време да падне и, не дай Боже, да убие някого. Така, че страшно се радвам, че го разкараха преди да е пострадал някой.

19

Анонимен

преди 6 години

как може да не се съобразят със Съюза на българските архитекти и художници? Кои са те, че да разбират от изкуство? Иначе всички комунистически паметници да се бутнат, но този няма нищо общо с комунизма!

18

Художник

преди 6 години

Няма нищо общо с комунизма.Баш комунистически си беше. Издържан в стила на пропадналия соц-реализъм. Никаква стойност няма за изкуството.