29

ГаденНуЧестин

преди 6 години

Колкото повече самоубийци толкова по малко самоубийци :D

28

Анонимен

преди 6 години

б.лгаристанеца като вземе по скъпа кола и са мисли за някав жалко подобие на човек наи точно казано

27

Винаги

преди 6 години

Както винаги виновни няма

26

Анонимен

преди 6 години

Радост за очите ми....Половината са карали с превишена (не с несъобразена) скорост. Другата половина са били без колани и без детски столчета. Хареса ми например автобусът с помляно предно стъкло, според мен шофера е бил без колан.Изобщо простотия по пътищата....

25

Калин

преди 6 години

Оставам с впечатлението, че за всичко Ви е виновна държавата, а това, че и Вие самите бързате да се държите като неандерталци е.много лошо. РАЗБЕРЕТЕ ХОРА НЕ ДЪРЖАВАТА А НИЕ ХОРАТА СМЕ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО !!!!

24

Митре

преди 6 години

От цялата работа държавата ще спечели.40 глоби за несъобразена скорост, ДДС от нови коли,части,лекарства и т.н., а може и да глобят сметището, ако не е на наши хора

23

Оп

преди 6 години

До не е скоросттаЗащото са ***, затова не допускат.

22

Анонимен

преди 6 години

Фаровете заслепяват и през деня ! - затова изключете ги.В Германия не е задължително да караш на фарове а тука път няма ама трябва на фарове да караш за да стане някой от милионер на милиардер за наша сметка.

21

Анонимен

преди 6 години

ако сложим втори катализатор на тези 40 автомобила, по ли ще е чист въздуха от сметището?Ето ви единият главен замърсител.

20

b0lero

преди 6 години

ах българино няма да се научиш да си караш 20 годишната кошница в ограниченията и да спазваш дистанция .... нека както каза колегата по-малко ганчовци на пътя понеже ще им трябват още 20 години да събират за нова 2001 година форд ескорд 😂🤣😂🤣😂🤣

19

мишо

преди 6 години

Е, браво.40 коли са поне половин километър в дистанция и то в 6 часа сутринта !Представям си ако беше в 6 следобед, те колите щяха да са двойно.Нещата са зле.Никой ли вече не кара със 70 по магистрала (зад тировете) ???

18

Имигранта

преди 6 години

АУТОБАН....хахХахахахахахахахахахайХахахахахахХахахахаДано не ви чуе някой немец

17

Анонимен

преди 6 години

Мед ми капе от душата! Колкото повече ганчовци загубят колиците си,толкова по-добре за родината ни!

16

Сеирджия на Титаник

преди 6 години

Поредното "чудо" за три дни. Истината е, че живеем като в джунглата - всеки спасява собствената си кожа и с безразличие прескача чуждите трупове освен ако не се храни с ***. "Важното е, че не съм аз!", " Пак извадих късмет!", "Тц, тц, ама как тъпо се прецакаха тия!" са част от клишетата, с които успокоително се самозалъгваме. И четем със злорадство за следващия труп. Докато не дойде и нашият ред. А той винаги идва. Само че ние никога не вярваме, че ще е днес.

15

Анонимен

преди 6 години

От тридесет и един ранени, колко са здавноосигурени? Защото има пострадала шестнадесет годишна майка с две годишно дете,тоест забременяла е на тринадесет. Цацаров спиш ли бе?

14

Анонимен

преди 6 години

Имат време да трият коментари по темите ама нямат време да си прегледат собствените главоблъсканици!

13

Иван

преди 6 години

Стига бе хора, според повечето от вас държавата е виновна, че караме като побеснели, *** тръгва на път и нищо не го интересува, натиска газта надува чалгата и се мисли за батман. Когато българина научи няколко прости правила, тогава ще се пътува спокойно и безаварийно- съобразена скорост с пътните условия и уменията на задкормилното устройство,спазване на дистанция и поглеждане по-често в огледалата за задно виждане преди всяка маневра...... а до тогава дупе да ни е яко !

12

Главен Редактор

преди 6 години

И днес ще почивам.

11

Анонимен

преди 6 години

Според полицията основната версия е, че намалена е довела до сблъсъка.Според мен намалената или липсваща мозъчна дейност е родила това изречение.

10

не е скоростта

преди 6 години

присъствал съм на подобно нещо, гадно егъста мъгла, ти само виждаш как колите една по една навлизат в нея, и после се чува БУМ, БУМ, БУМ ... чак когато опашката от ударени коли излезе от мъглата, тези които тепърва идват виждат и почват да намаляват. В този случай се молиш да не попаднеш между два тира, щото тогава ставаш на палачинка. Скоростта с която ставаха ударите беше ниска 70-80 ... просто никой не е допускал, че вътре в мъглата има меле.