33

Анонимен

преди 6 години

Ванга ще се окаже права.Ислямска Европа със столица Рим

32

Анонимен

преди 6 години

Българи, бежанците са необходими за да се възроди Родината!!!Трябва да ги приемаме, да им даваме моми за жени, да имат много деца, и роднините си да доведат, да приемем исляма, все пак Бог е един.Да живее България.

31

Анонимен

преди 6 години

Збогом Европа, здравей Ислам ...

30

Борис Лежер

преди 6 години

До списващите ментални пpъдни в коментарите комунистически зaдници и/или техните платени/безплатни коментатори/провокатори: НЕ АМЕРИКА И НЕ ЕВРОПА СА ВИНОВНИ ЗА ИСЛЯМСКАТА ДЖИХАДИСТКА ИНВАЗИЯ, АМИ НАСИЛНИЧЕСКАТА, ЗАВОЕВАТЕЛНА СЪЩНОСТ НА ИДЕОЛОГИЯТА НА ИСЛЯМА, ПОДКРЕПЯНА ОТ ПОМАГАЧИТЕ СИ- ИНЖЕНЕРИТЕ НА РАСОВ И РЕЛИГИОЗЕН МАРКСИЗЪМ -САТАНИСТИ, ОТ РОДА НА МЕРКЕЛ, ЮНКЕР, ОЛАНД, ПАПАТА-ЛУЦИФЕР И Т.Н. АГРЕСОРИ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

29

Кери

преди 6 години

Ако още някой не го е разбрал- Европа падна, удавена в гнycната слyз на Исляма! Съвсем скоро и последните конвулсии на съпротива ще изчезнат, така, както затихват конвулсиите на една заколена кокошка!

28

Фен

преди 6 години

Ми хак да ни е! Когато Кадафи каза, че без него Европа ще почернее, ние си пратихме гемийката да го сваляме.....

27

Babuli-Habibi

преди 6 години

Браво! Нека на всеки бял християнин-европеец да дойдат по 10 кафяви мохамеданина! А то това май не е чак толкова далечно, ами се случва в момента! Време е, а и тъкмо в синхрон с Брегзит и Доналд Тръмп (аууу, че е лош, представяте ли си, не иска "бежанци"?!), Английския Език да бъде отменен като един от официалните езици на Европейския Съюз, и да бъде заменен с Арабски! Хабиби!

26

Анонимен

преди 6 години

Европа се напълни с "матрял". От 10 години сме с румънците в ЕС и още има ограничение и ни третират като заплаха, а тези ги оставят свободно да се движат из цяла Европа....Не го проумявам това

25

100%TURK

преди 6 години

Възмездието на съдбата ли , какво е , но изгонихте нас турците , изгонихте 2.5 милиона българи , и накрая останахте е на тия на снимката.

24

Анонимен

преди 6 години

Отдавна спрях да пиша в този плосък сайт.

23

Анонимен

преди 6 години

Бежанците да не се тъпчат в Европа, ами да тръгват към Щатите и разните им подли.зурко.вци. Като предизвикват кризите да си носят последствията. Само че ония си измиха ръцете с указа на Тръмп да не влизат мигранти от някои страни. Пълни *** са. Да отиват в САЩ, какво се тпчат тука. Европа не им е виновна.

22

Анонимен

преди 6 години

Единствен Бойко беше прав като им казваше още преди години - да затворим границите на ЕС, ама не го послушаха...Ние сме добре, защото мигрантите не искат у нас, а в Западна Европа.Дано инте вземат мерки.

21

Анонимен

преди 6 години

Тръмп строи оградиМеркел - джамии

20

England / Essex

преди 6 години

НПО-тата реално представляват терористични групировки , тъй като те вкарват терористи в Европа . И какво мамка му означава неправителствена организация след като си налага волята НАД правителството ?!?

19

Анонимен

преди 6 години

На *** ви у шyндepo еврпейски! Нещем бежанци и европейци. Да си стоят из дупките. Тая моя държава хептен деградира, откак се е фанала с тия ментета европейците и престъпниците отвъд океана. До 30-40 години нема да има и помен от нея. Това което турците 500 години не можаха, юдодемократите за 30 години успяха! Вдън земя да легнат!

18

Анонимен

преди 6 години

Биби тиквата къде е? Айде да се изходи по въпроса какво им дадохме и какво запалиха, счупиха, разсипаха и продадоха ..."бежанците, мигрантити и другото сичкото с.г.***". Нема го БиБи ...щото е "хабиби".

17

симфония

преди 6 години

В Германия бежанец да се наричам, първа радост е за мен.Баба Меркел ме храни, език уча и живея охолно, после и работа ми намира, кой като мен.

16

Замунда

преди 6 години

Да пратят бежанците в Русия и по-точно в Сибир.Путин ще се погрижи за тях много добре.Гледайте как тихом мълком ще изчезнат а Меркел ще му плати за това.

15

Анонимен

преди 6 години

Нито руснакът е руснак, нито троловете са етнически българи

14

Анонимен

преди 6 години

Човек с ник Руснака коментира жените и колко хоря бягали.Смешно е при положение, че рускините са ноторно известни к....и, чак се продават по интернет наравно с филипинките и всеки реднек може да се ожени красива рускиня.А в Германия основния персонал по магазините са руснаци, които явно има защо да не са в матушката.