25

Анонимен

преди 7 години

22-това че имаш регистрирана търговска марка като "Bulgaria Sat " , "Bulgaria Air" ,"BulgarTabac" , "BulgarPlod", или пък " Turk Telekom" , ти дава правото да слагаш въпросната марка върху сателити , камиони или пък щайги с домати . Не мога да си обясня подобни коментари , иначе браво на българската компания и дано имаме повече такива , които не печелят от залагания и билетчета .

24

Анонимен

преди 7 години

Коментари както винаги отчайващи...

23

MaйMyнaтa

преди 7 години

Това добре, ама Тypкeй сат2. ...когааа????

22

Анонимен

преди 7 години

22 - а ти какво плащаш за държавния символ "знаме" , произведено в Китай , който си окачил на огледалото в колата си ?

21

niki

преди 7 години

Никой не ти забранява да си кръстиш сателита както искаш.За справка - Hellas Sat която си е частна компания и използва името, което гърците ползват за да си наричат държавата - Hellas

20

до 11

преди 7 години

Възможността да имаш сателит дава ли право да изпишеш името на държава на него?Това се пита във въпроса.Кой дава право на частна фирма да използва държавен символ какъвто е името на държавата, и дали това право е достъпно за всяка частна фирма която има пари?Просто разсъждавам,а юридически казуса със сигурност е дискусионен!Държавни символи като име,герб,знаме,химн и др.,със сигурност се ползват със много сспециален разрешителен режим

19

Анонимен

преди 7 години

успех за България е че българска частна компания финансира и работи по проект в сферата на високите технологии , който я прави един от големите играчи в региона през следващите 20 години . И всичко това без да се разчита на държавата . Кой е казал че трябва сами да изработим сателита и да го изведем в орбита , след като има компании , които правят това по-добре и по-евтино , а това все пак е бизнес .

18

да видим плановете

преди 7 години

Добре, сега чакаме да видим новите предложения на Булсатком за хм, ?сателитен, мобилен интернет?. Какъвто и да е, ако има добро покритие, съм сигурна, че ще има и клиенти.

17

до 17

преди 7 години

Какъв успех е това за България, че нещо несхващам ?. Частна фирма си поръчала на друга частна фирма да и направи сателит и да го изведе в орбита, и ? Индия , Китай , Русия , САЩ и др. Сами си правят и изстрелват сателити и даже една изостанала според евроатлантическата пропаганда държава Северна Корея има собствени сателити и ракети.

16

Мутра от Банкя

преди 7 години

Хмм, трябва да се прати Цецо да проучи въпроса за отчисление от печалбата. Заяков излезе тарикат и късметлия, изтървахме го навремето. Ще съберем групата да помисли дали не може да се национализира сателита.

15

Анонимен

преди 7 години

Много хейтъри бе. Руските *** не харесват когато България има успехи!!! Напред България!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Е, и кво от тва ?

13

гого

преди 7 години

и западна

12

:) :)

преди 7 години

е напишете му позицията де, 1,9Е и всички които са без южна тераса да му мислят :)

11

DarkLord

преди 7 години

Аз си купих мерцедес по поръчка, тунинговах го малко, залепих му лепенка БългарияМерц и сега имаме първия български мерцедес ..

10

до 7

преди 7 години

Плащаш / произвеждаш / закупуваш сателит и си го пускаш в орбита по надлежния ред. Другите да си съберат парички или да привлекат инвеститори и да направят същото. Ама то не е като да изнасяш винкела от Промет, нали!?

9

anonimen

преди 7 години

кога ще го видим надписан на хд

8

Анонимен

преди 7 години

Еии само омраза... Ама нищо с гадния американски сателит ще си имате обхват и по селата да хейтите в гадния американски интернет.

7

Анонимен

преди 7 години

Това значи ли че всяка частна компания може да пуска сателити с името България?Кой дава разрешение за това?Кой е дал това предимство на Булсатком пред другите?

6

tt

преди 7 години

До Български?- Ами ти на американска ракета носител руски флагове ли очакваш да има бе подлого кремълска???