39

Горд българин

преди 6 години

А поспрете се да плюете народа български!Срам нямате ли?В случая най-големите виновници са тези, които са запалили сметището, както и тези, които не са сложили знаци за ограничаване на скоростта в задимената зона, вкл. и липсата на катаджии през 50-100 метра там, за да няма сакатлъци. Като гледам и сърби е имало там и едни други дето раждат на по 11-12 години, може би и други, примерно немски граждани, а вие едно си знаете, едни си баете - давайте да оплюваме българския народ.

38

Do 24

преди 6 години

Това, което си написал не е вярно.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен31 ,тира е изпреварвал друг тир-каруца при това по нанагорнище.Щот са много бързи и развиват 120..................по снимки от друго място тия нямат нормална сигнализация да ги виждат отдалече

36

Надето

преди 6 години

Виновни са си хората,които нямат култура на шофиране и се държат като бай *** на пътя.Каквито са хората докато шофират,такива са и във всичко останало,а резултатът от всичко е масово изпростяване,з.атъпяване и о.скотяване!

35

Windshield

преди 6 години

Няма как този неграмоген и и.зпростял народ да кара разумно и според правилата.

34

Щирлиц

преди 6 години

До :Скоростта се Н А М А Л Я В А.За да ви/ни/разбират околните.

33

Кой е виновен?!?

преди 6 години

Дали това,че нямаме никаква култура при шофиране? Високи скорости? Неспазена дистанция?А може би Бойко е виновен за това, че магистралите издържат едва две години след ремонт? Дали пък да не обвиним шофьорите на ТИР-ове? Или времето? Или дима? НЕ!- крайно време е да се вгледаме в себе си,да шофираме разумно и прецизно и да се съобразяваме с пътната обстановка!!! НИЕ СМЕ ВИНОВНИ!

32

Калоян

преди 6 години

Така ще е и по-лошо ще стане, като дават на ци-га-ните шофьорски книжки и на всеки ненормалник кола да кара. Даже станалото е малко, нищо работа. Не може куцо и сакато да се качва на кола за 300 евро и да си мисли, че може да лети. Това да е за урок на всички, които смятат да пътуват някъде в скоро време !!!

31

Анонимен

преди 6 години

Шестнайсетгодишната е родила на 14.Това си е педофилия , откъдето и да го погледнеш . Бившият кмет на Стрелча го отнесе завалията .

30

Анонимен

преди 6 години

Неспазена дистанция ок. Ама каква работа има тира в лявата лента за изпреварване?!?

29

Пътищар

преди 6 години

Разрешената максимална скорост на автомагистрала и скоростен път е 140 км/ч, а тя се достига само при изправерване / да кажем/. Колко тогава би била средната скорост всеки от нас може да смята, ама дали е така?

28

Поничка

преди 6 години

До Анонимен16 годишната майка е с 2(две!) годишно дете... Ти представяш ли си?!

27

Анонимен

преди 6 години

Не "видимост е нямало", дистанция е нямало.Ама то се иска малко акъл за шофиране.....Не става само с натискане на газта и на клаксона!

26

Кибритлийски

преди 6 години

Когато БГ-ина пали, му се разширяват зениците от удоволствие-сякаш е седнал пред огромна камина с чаша коняк в ръка.Размера на *** намалява (качествата му се пренасят в палещия), а и са нужни няколко лопати да го разчистиш.Когато БГ-ина "шофира", той не знае какво е дистанция,светлини и стопове за мъгла(2 вида),блее,гримира се, епилира се,яде и т.н.Когато Господ раздавал акъл, БГ-ина купувал кола-няма пол,няма ценз-важно е кола да има.Когато БГ-ина "умува", няма равен, та и аз така...

25

от мен

преди 6 години

не мъглата,не димът от сметището,а Дистанцията и Високата скорост е проблема..карайте си нормално,със скорост при която може да овладеете колата,все пак сте тръгнали на почивка,със семейството..пък който ,,бърза"-ето го резултата..не,че е гаранция че няма да ви ,,целунат" отзад,ама ..

24

Архимандрит Груйчо

преди 6 години

Много хора решиха, че като има магистрала до морето - и пей сърце - качваш се на магистралата и след 4 часа си в Бургас. Да ама не - все пак и това си е път с всичките му особености.А тоя пожар го имаше още неделя като се прибирах...даже една пожарна отиваше натам, че се беше разгорял. Толкова ли не могат да го контролират ***.

23

Анонимен

преди 6 години

Имаме най-скапаните магистрали в Европа с най-високи максимални скорости след Германия (където няма лимит, но магистралите са широки, с хубава настилка и въпреки това повечето хора не кара с над 130-140).

22

Членска карта №7

преди 6 години

Стават такива работи, жалко за пострадалите! Но какво те кара да летиш с висока скорост по трасе с ниска видимост!??? Вярно и бавно да караш, ще те ударят отзад, ако спреш също рискуваш... Лош късмет са извадили.

21

Анонимен

преди 6 години

Дай на *** автомобил и му гледай сеира.

20

Брояч

преди 6 години

Броят на ранените не расте, драга. Расте само броят на тези, за които са ви казали.