7

Stefko 88

преди 6 години

до култура е , аз съм потресен по-младите ОСОБЕНО МУЛТИКУЛТИ "ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ" каква *** оставят след себе си. Скорошен пример вело-пресог в с.Батулия. Петък чисто ,в Неделя бутилки от АЛКОХОЛ чували и пликове навсякъде , сеч зарязаха си даже и винилите с реклами! Пълен Батак! Жените от магазините в селото са затворили рано за да не дойдат ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ ДА ПИЯНСТВАТ след като им свърши пиячката. Е това са те видях го с очите си за пореден път! Догодина обаче ще ядат здрав бой обещавам!

6

Анонимен

преди 6 години

Платащаме си данък смет, когато не сме си вкъщи по родните градове и не хвърляме смет защо събирате такса смет така ли ще я караме да не излезе, че имате да давате.

5

zeus

преди 6 години

Интересно като отидеш на скъп хотел уж добре плащаш, а тръбата с кафявата течност се излива на плажа, така че не ми говорете за екология, всичко е за пари.

4

Знаещия

преди 6 години

А когато платиш такса тя отива в джоба на мутрите, и нищо мостава за почистване. Вижте Рилските езера 5 лв. за паркинг 18 за лифт, а горе мръсотия до шия няма и един казан защото е окопирано от самоковските компири. РЕВОЛЮЦИЯ!

3

Анонимен

преди 6 години

"цивилизованото къмпингуване" всъщност налива пари в едни банки дето държат всичките плажове. И ако си мислите, че с тези пари някой оправя плажа... През социализма може би, през демокрацията с тези пари се купуват яхти, а тези дето правят парите грам не им дреме нито за черноморието, нито за българите.Къде се е чули и видяло политик или банкер - хуманист?! Никъде!Ако може безплатно - ходете и не плащайте на корумпираната система. Всички, без изключение са за разстрел!

2

Анонимен

преди 6 години

При Бай Тошо никой не замърсяваше и не плащаше такси, скоро ще се наиграете на държава. Като не ви харесва че не плащаме такси подавайте си оставките и си намерете друга дръжава да си правите експерименти. писна ни от вас калинки смотани фашисти със фашисти и отгоре един еднокнижен царвул оставките и се махайте.

1

са

преди 6 години

То не замърсява,ама дивите селяни го правят!!