12

Анонимен

преди 6 години

Гледам, че всички дето хвалят ким колко бил непобедим забравят, че той не е някакъв глупав диктатор, който не си е излизал от държавата. Вички забравяте, че той е учил в Швейцария и много добре знае какво се случва с диктаторите, които посмеят да се правят на интересни пред САЩ. Затова спокойно, фенове на ким, той не е толкова умствено изостанал, че да атакува САЩ или негови съюзници.

11

Анонимен

преди 6 години

"Пентагонът: КНДР е заплаха за САЩ и техните съюзници"КНДР е заплаха само за САЩ. Факт.

10

Ясно

преди 6 години

САЩ са заплаха за човечеството...

9

Анонимен

преди 6 години

Заради тази корея не можаха да ни освободят от ссср!Заети бяха във войната!

8

Анонимен

преди 6 години

"Кой пък ти е искал помощта на тебе и къв си ти че някой ще ти иска помощта?"САЩ обясняват, че КНДР била заплаха за съюзниците им и призовават световната общност за действия срещу корейците. Ние сме съюзници и част от световната общност, поправи ме ако греша.

7

Анонимен

преди 6 години

Тука някакъв умник вика, че КИМ щял да удари ТОКИО и СЕУЛ. Абе, умнико, да не мислиш КИМ за толкова глyпав? Нали ако посмее да удари сеул или Токио, корейският полуостров ще стане на Южнокорейски остров бе. Северна Корея ще е стъклен кратер заради няколко хиляди тактически ядрени удара преди да можеш да се изпикаеш.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Кой пък ти е искал помощта на тебе и къв си ти че някой ще ти иска помощта?

5

Анонимен

преди 6 години

Щатите ще опитат първо "с добро".След това може да им се "случи случка" на диваците.То и Садам се перчеше много,обаче.........

4

Соца ряпа да яде !

преди 6 години

Ето това е световен тоталитаризъм !

3

Анонимен

преди 6 години

Само този кошер не сте разръчкали. Този, обаче не е Садам и армията му не е от араби.

2

до 3

преди 6 години

Много американски бози си гледал! А помисли ли, какво ще стане със Сеул и Токио? Които са му в задния двор.

1

Анонимен

преди 6 години

Очаквам САЩ за една седмица да отряска цялата армия на Северна КОрея, пък после платените коментаторчета ще *** в коментарите "ама защо САЩ срина Северна Корея за една седмица", докато сега всички виждате как ***, че трябвало САЩ да ги било страх от смешната армия на Северна Корея, която е с оръжия и техника от Втората Световна война.