27

до 31

преди 6 години

F-117 тъй и не видя бял свят щото сърбите ги попиляха също искаха да създават F-16AM но се отказаха пак заради сръбската война. За 3 месеца сърбите им свалиха 17 трошки а краварите уцелиха 2 моста и бомбиха детски градини.

26

Ал Тиквоне

преди 6 години

Трябва екпертен дебат за вкарване в затвора.до живот без право на амнистия за теб и твоя.шеф.мутрата Тиквоний

25

Анонимен

преди 6 години

Тоя дребният е толкова лишен от човешки чар, че като го видя и спира да ми работи часовникът. За сметка на това е крадлив, сервилен и услужлив на началника си. Посредствен габровски

24

Шопо

преди 6 години

Шпикеро на габровската радиоточка взе отношение...

23

до 15

преди 6 години

Напълно сме сериозни откак сме с краварите на територията цари рекет, корупция, смърт, наркотици, проституция бомбандиране със псевдо медии и за капак банкянския им угодлив лакей назначен за заптие. Такова нещо не е имало и по турско време.

22

Анонимен

преди 6 години

Нека да има експертен дебат.Няма лошо.Но накрая става това ,което чичо Сам каже.Нормално е.САЩ са единствената велика държава в момента.Икономически и военно.Това е положението.

21

Анонимен

преди 6 години

Западните барутници са таратайки и бледо копие на руската военна авиация.

20

Анонимен

преди 6 години

Как сърбите свалиха няколко Стелт-а и се извиниха: Не знаехме, че са невидимиСърбия унищожи плановете на САЩ за F-117 по време на бомбардировките над ЮгославияНапишете туй в гугъл.

19

бесилки за крадците

преди 6 години

Даже ако се ограбят КОрупционните милиончета от еврофондовете,може д а въстановим и яките МИГ 23 ако не са ги нарязали заедно с резервните двигатели..

18

ДО 15

преди 6 години

Ти си жив бомбандиран и без бомби прсто още не си го осъзнал и с подобно мислене къде си тръгнал бе васал гробаджийски, свобода или смърт. Дай да купим Грипени и Ф-16 че да може освен краварите всеки наоколо да ни бомбандира.

17

гейчо

преди 6 години

Кво става със скандала покрай НДК нещо почнаха да го прикриват.Боршош човек на Бъчварова и се противопостави на Павлова.Цвъки мрази Бъчварова и да прикрие двойствената си игра атака президента прадипричината че той е боен пилот . А дефакто кабинета Борисов взема решение за тези самолети добра интрига от Цветанов финтира Ви всички експерти в ГЕРБДончев сега се чудиш как да замазваш положението нали те бива да лижеш и замазваш ***. е това е в момента ГЕРБ за два месеца управление скандали

16

АМАН от крадци

преди 6 години

Искат да ограбят над 4 годишни военни бюджета от БЪлгария за д а купят негодни самолетчета ненужни за армията ни.Имаме по добри МИГ 29 ремонтирайте ги за около 0.1 милиарда живи лева и готово..

15

Анонимен

преди 6 години

Експертите от ГРОБ много разбират от авиация останаха ни 2 самолета и 3 хеликоптера. oще 1 мандат на банкянския еднокнижен copocoид и ще oстанем и без нищо. Hе можеш да имаш 2 чисто нови ремонтирани двигатела за МиТ и да купуваш Грипени и Ф-16.

14

Lovelies

преди 6 години

Изключително нагъл тип.Че и некадърен на всичкото отгоре.

13

Един от Северозапада

преди 6 години

Никой не задава въпроса "С кого се каним да воюваме, че ни трябва тежък изтребител като ф16?".За целите, за които е отредена нашата джобна армия, е предостатъчен Грипен-а.Ролята му е на въздушен "пъдар", на "бостанско плашило", което да плаши или предупреди само, а ако рекат да ни нападат-при това състояние на държава и армия-и руснаци и турци за няма и 24 часа ще са във Видин, и никой няма да може да каже "Връв", както в Кипър едно време, или в Крим.Тъжно, но факт. Останалото е борба за комиси

12

Анонимен

преди 6 години

Вие сериозно ли говорите за руски изтребители ? Краварите сътвориха такъв скандал с пуделите си в държавата за Шведски самолети, представям си ако са руски сигурно ще ни бомбрадират направо....

11

Анонимен

преди 6 години

Руските изтребители дори нови са 15 години назад от американските.

10

Анонимен

преди 6 години

RADEV NE RAZBIRA NISHTO NITO OT SAMOLETI,NITO OT FINANSI.LAPA 10 000 LV. MESECNA ZAPLATA NARODNI PARI ABSOLUTNO NEZASLUGENI S NISHTO.

9

Анонимен

преди 6 години

Сърбите ще си турят С-400 и и западните бракми дори няма да могат да полетят когато С-400 им заглуши GPS-ите.

8

Анонимен

преди 6 години

Запада тъй или иначе не можа да произведе добър изтребител, руснаците им разказаха играта и запада вече е пред фалит. Руските изтребители са леки бързи и маневрени със една от най-добрите радарни системи в света и не на последно място са доста по-евтини и чисто нови.