32

това не е цска

преди 6 години

БЕРБАТОВ НЕ Е ОТКАЗАЛ НА ЦСКА, А НА ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ + ЛИТЕКС, НАЛИ? МАЙ МНОГО ЯСНО ИМ ГО КАЗА И УЕФА! ДА ИГРАЕШ ЗА ЧОВЕКА ОТ МИКРЕ Е НАЙ-МАЛКОТО ОБИДНО, А т.н. ФЕНОВЕ НА ЦСКА, ДЕТО ПРИПОЗНАХА ТОЯ ХИБРИД САМО МОЖЕМ ДА ИМ СЕ ЧУДИМ НА АКЪЛА!

31

Анонимен

преди 6 години

Те говедата са специалисти по всякакви юридически казуси, ама няма кой да им плати дълговете...Като изпаднат в окръжните групи, ще ги питам дали няма да вземат лиценз на някой друг отбор, ами ще играят 10 години по селата, защото са моралисти!Затова и Витоша Бистрица влезе в А група, че пари в Подуене отдавна няма!Лицензът е готов!

30

Анонимен

преди 6 години

Като платите 30 милиона, тогава ще сте ЦСКА. Дотогава сте Литекс. Не помня Бербатов да е играл в Литекс..

29

а

преди 6 години

Хахахаха. И какво общо има Бербатов с Литекс?

28

Джукър

преди 6 години

Тея смешници изоставиха истинското ЦСКА, на Бербо се сърдят.

27

до Един

преди 6 години

Ти на акционерно дружество ли си фен или на отбор?И понеже виждам, че си от жк. Сухата река - нека ти кажа - дружеството, основано от Томас Лафчис няма нищо общо с Левски - Спартак!Правоприемник на Левски - Спартак е Пешо Кучето!Затова и Левски играеха с емблемата с лопатата, докато Батков не изпрати едни момчета, които да посъветват Пешо Кучето и той им даде емблемата!

26

Анонимен

преди 6 години

Бербо,градът на липите те чака с нетърпение и много любов.

25

Анонимен

преди 6 години

Чудя се защо фенчетата на леФски пишат и коментират ЦСКА и теми свързани с клуба вместо да си гледат посредственото отборче и да не мучат много. Сигурмо защото боли когато виждат, че както са тръгнали скоро нищо добро не го чака. Жалки сте Динамовци.

24

Един

преди 6 години

Странно е да го плюят, че се е отказал от ЦСКА, при положение, че и те се отказаха от ЦСКА и станаха фенове на Литекс ...

23

nik

преди 6 години

Берба не ще в ЛитЕкса и не ще и това е. Не съм от ЦСКА, но за мен Бербатов е велик футболист и тези небивалици, че що не се върнел в Цицекс, значи бил предател са пълни глупости.

22

Анонимен

преди 6 години

МитЯ се отказа от националния отбор, вие за това че се е отказал от ЦСКА ревете...

21

.

преди 6 години

Просто момче излезе Бербатов, до сега половин България го мразеше, а от сега нататък и другара няма да го подкрепя. Можеби най-глупавата му постъпка. Сега дава повод на моралистите с над 20 регистряции (последната на 22.02.1998 г) и смяна на имената да му се подиграват и да му умаловажават постиженията още повече, защото вече на никой няма да му дребе за приятелчето на Томаш.

20

Анонимен

преди 6 години

Дали ги е имало изобщо тези "фенове 'изобщо ,когато Берба е ритал в Онова ЦСКА ?!?Лекинко се съмнявам !

19

Пената от Мировяне

преди 6 години

А можеше и по-ниско да падне ! Да отиде в ,,Геренбахче,, например...

18

Анонимен

преди 6 години

Паричките от американските ТЕЦ-ове са сладки!Бугарите да плащат!Митко ще живее като цар в Стара Загора!

17

Ицето

преди 6 години

Но виж, за захарното джудже е готов на всичко - даже и да бъде извръткан няколко пъти!

16

шщд

преди 6 години

УЕФА не призна Тирето, Бербатов не ги припозна, само някакви измислени Енималс си мислят,че са някакъв критерии. Намалете белото, енималци!

15

до Ицето

преди 6 години

Там ще си останете - в 1998 година, с парите на ВИС 2, Мобилтел и Балканбанк!Сами срещу всички, а?Защо не ходите по мачове бе, подуенци?!

14

Анонимен

преди 6 години

Бербатов го искаха от Фиорентина и Ювентус, той отиде във Фулъм, защото жена му не искала...Какво има да говорим повече...Винаги е слушал чужд акъл, иначе можеше да се превърне в легенда!Звъннал му Томаш, казал му - Мите, ела да играеш в Берое и нашия хукнал през глава до Стара Загора!

13

Ицето

преди 6 години

Ицо дойде, ама като видя накъде отиват нещата не посмя да влезе на терена за 50-год. юбилей и честитката от Левски с 5:0.