55

Анонимен

преди 6 години

Първо искам да попитам къди е онзи паун ББ ? Второ за тези които гласуваха за пуяка ББ и неговата партия, сега уверихте ли се че ГЕРБ никога не е работила за Българиа.В момента се чакат указания от ЕС и америка, как да се разреши проблема, и как да се преспи отново Българския народ.Пловдив и останалите Български градове също трябва да излязат на улицата.Трябва да се работи по въпроса за премахване на НПО и най вече БХК.

54

Krom

преди 6 години

Защо няма арестувани за ислямски фундаментализъм и бити, Господа полицаи? Да не би да Ви е страх? Топките ли Ви се свиха или можете само българи да налагате? Такава ли Ви е разпоредбата, да биете само собствения си народ? Нали разбирате, че тази напаст няма да подмине и Вас и семействата Ви?

53

Анонимен

преди 6 години

Значи нещата почват да лъсват, че не са битов инцидент

52

Анонимен

преди 6 години

Ивайло Московски имам предвид депутата от ГЕРБ ром ли е , защото те го крият и не казват и така си играем на криеница от Византия насам

51

жг

преди 6 години

"Суперменът на балканската политика" мълчи като комунист на разпит , когато електората му вика аллах акбар по улиците ???!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Всичко е насила християнизирано и мюслюманизиранопреди 1000 години по тези Земи , това е Истината

49

Анонимен

преди 6 години

Ама защо триеш , никой не те кара насила

48

Дани Каназирев

преди 6 години

Ръдан Кънев с най- *** изказване по въпроса!

47

Анонимен

преди 6 години

Имам приятели-роми. И двамата работят, детето им (само едно) дори не говори ромски или както и там да му се казва на този език, карат две коли. Излязоха от махалата и си купиха апартамент в града. Нито те имат проблем с някого, нито някой има проблем с тях. ИЗВОД: Всичко е въпрос на желание от страна на ромите. Ама инак е по-лесно, че и жертви се изкарват...

46

ТУРЧИНЬ

преди 6 години

Държава със затихващи функции. Вижда се с просто око.

45

карина

преди 6 години

Дано управляващите разберат най-накрая кой е един от най-най-най-наболелите проблеми на нашето общество. Откъде идват кражбите на ток, вода, престъпността.....

44

Американ

преди 6 години

"Чуваха се призиви за саморазправа, както и обиди. Имаше въоръжени мъже." -- а защо няма арестувани? Изобщо нали уж беше "битов конфликт", къде са тези мишки от Хелзинския Комитете?

43

Пловдив

преди 6 години

До ало столицата на културата .Столицата на културата я получи Столипиново,там ще покажем културата на новите българи,а и на 90% от старите българи.По време на европрецедателството ще ги пратим в София да изкарат малко пари за бълграската икономика,все пак ще е пълно с розови богати западняци,те ще практикуват старити занаяти,полицията няма да прави нищо защото ще ги съдят в Страсбург.А 2019 ще превурнем Пловдив в една голяма културна щведска сватба.

42

партизан

преди 6 години

ех къде си Чочоолу?

41

Stefko 88

преди 6 години

служга кос когааааа?

40

реалист

преди 6 години

До там ни докара богупомазаните и корумпирани политици в парламента. Не се наядоха и накрадоха през всиките тези години и оставиха държавата на сомотек. За това имат най - големи заплати, превилегии вземани от нашите данъци, а не ни защитават и не служат на нас.

39

********************

преди 6 години

А интересно ми е когато Ромите идват в Европа по време на Византия 11 век. какви са били по Религия и Националност защото те нямат такива екстри а копират от местните там където спре Катуна , но едно е ясно ок къде имат християнските си имена от Византия

38

лИБЕРАЛ

преди 6 години

А, арести за въоръжени, сипещи закани и агресивно поведение? Няма?

37

COPY-PASTE

преди 6 години

Няма такива викове във видето от където е копирана-поставена Новината , май само Медиите преувеличават

36

Анонимен

преди 6 години

Алах акбар скандирали, хаха , сега е бил момента да провъзгласят халифата на балканите , като гледам полицията за по-високи заплати веднага ще им пристане.