61

Анонимен

преди 6 години

Аре легайте си че е късно стига с тия революций

60

Смехурко

преди 6 години

Израстнах в 136-то у-ще "Любен Каравелов" в София.Една трета от децата бяха ромчета.Нито едно от тях е дошло бито на училише.Последното го казах за да не ме изтрият.Изтриха ме 5 пъти в първата статия."Ромите не бият деца". Това наистина е прекалено!

59

España

преди 6 години

Трябва да се закрие тази държава само се мъчат хората

58

Vanga

преди 6 години

ХОРА ХОРА_ ОСЪЗНАИТЕ СЕ!!! СТИГА агресия!!!Намерете НАЧИН!!! Не може така! Со кротце и со БЛАГО!! Някои сили се опитват за КРАѝ на БЪЛГАРИЯ!!! УМНИ моля само УМНИ

57

Красимир Кънев

преди 6 години

До Край Хайде моето момче лягай си вече, днес ти и колегата ти преди обяд добре се постарахте.Ти утре пак ще трябва да правиш подготовка за новия гей парад.

56

Анонимен

преди 6 години

Какво стана, дадохте ли вече военно промишленият комплекс на грухливият Пеевски?

55

Анонимен

преди 6 години

До мирът е решениеабе хора, Българи и небългари, невийдате ли че корумпираното правителсво всячески дестабилизира на етническа основа нашето население за да се покриват техни машинации, злоупотреби и престъплениа....:)) хайде хората да не те четата и малко да помислят - има ли логика, правителство в управление само да се дестабилизира ?! който малко мисли, вижда -кой- дестабилизира ...:))

54

Анонимен

преди 6 години

ще подскачаме, ще повикаме, ще по ръмжим с моторите, пук ще се приберем. Утре по старому и така. Събирате се на неправилното място! Там пред бялата къща трябва.... да влезнете и да ги разколачите от бой всички депотати, включително и атака и патриотичен фронт!

53

Муньо

преди 6 години

Нема такава държава че изкъртим ***

52

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСещам се за относително млад депутат от мнозинството с магистратура в сверата на кризисните ситуации.

51

мирът е решение

преди 6 години

абе хора, Българи и небългари, невийдате ли че корумпираното правителсво всячески дестабилизира на етническа основа нашето население за да се покриват техни машинации, злоупотреби и престъплениа. Цветанов е осъйдан, Борисов има присъда от мейдународни съдилища и кого ли още не, а предателстват свързани е проектите по енергетика чупят таваните на корупциятаспрете се, прегърнете се и излейте йелянието си за справедливост пред Парламента

50

Анонимен

преди 6 години

Асеновградчани,ако дойдете на жълтите павета,ще имате още по-голяма подкрепа.А така,бог високо-Бойко далеко,нищо няма да стане,те изпробват вашето търпение и постоянство.

49

Анонимен

преди 6 години

До Ха ха 84Простотия българска- един малък но много *** народ..за жалост - факт! :((но това важи по принцип за масите, независимо от националност... :((колко неща щяха да са по-различни, ако хората мислеха в дълбочина с горната глава.за жалост са филмирани да мислят с долната и резултата е, че ги управляват както си искат! :((

48

Бацо

преди 6 години

Шкембе войвода да дойде!

47

Анонимен

преди 6 години

До КрайПрав си, но в България почти няма турци, а самоопределящите се, като такива са турчеещи се други известни и неизвестни етнически групи. Това е доказан факт, които всички крият.

46

Край

преди 6 години

Айде свивайте байраците и лозунгите че пак ще трябват и да си легаме. Меркел нема да ви даде да биете ромчетата. Па нали искате магистрали и метро - ше търпите - така си плащате.

45

Анонимен

преди 6 години

Сега всички след като свърши летния сезон и в парламента, и не пред парламента а вътре в парламента.Трябва да ги изкараме и да им покажем кой е техния работодател.Бъргария си отива благодарение на ГЕРБ, а мазохистите продължават да ги избират.

44

Ха ха

преди 6 години

Простотия българска- един малък но много *** народ

43

Анонимен

преди 6 години

На сила не става, вижте какво стана в Югославия.Трябва византийска лукавост и пресметливост.На първо време спрете да купувате от циг-ани, било то ***, било такси.Нека заминават за Европа.

42

Анонимен

преди 6 години

Важното е,че премиера Борисов е свикал националния оперативен щаб за борба с бурите и градушките,сакън да не са заспали и да пропуснат преливането на някой язовир,а това,че 10 000 души протестират срещу ромския терор,много важно,да се оправят и сами.Нали е пратил жандармерия да му пази електората,останалите са без значение.А лозунгите наистина са глупави.Трябват действия,а не лозунги.Трябват смислени искания,които да се отстояват докрай.