164

14 88 WHITE WOLF

преди 6 години

За разлика от мел,езите руснаци...Украинците могат да се нарекат- горди славяни !!!

163

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 6 години

СМЪРТ ЗА РУСИЯ,СМЪРТ ЗА РУСНАЦИТЕ ***,СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ

162

мнение

преди 6 години

Статията не е написана добре и остават въпросителни - каква точно дейност имат тези руски граждани в България, какъв е конфликтът им с фирмата, как се е стигнало до задържането им от полицията и т.н. Едно обаче може да се каже със сигурност - българското Черноморие е притегателен център за хора, които си мислят, че всичко им е позволено и могат да буйстват и безчинстват безнаказано - и това са както руснаци, така и шведи, англичани, германци и много други. Жалко за някога хубавото ни Черноморие

161

Анонимен

преди 6 години

ТАКА СТАВА КОГАТО ЖИВЕЕШ В ПОДТИСТИЧЕСТВОТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В ПУТИЛАНДИЯ!!!!

160

до Анонимен

преди 6 години

Не руснаците, ти си избиваш комплексите.

159

Анонимен

преди 6 години

РУСНАЦИТЕ СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ ТУК ЩОТО ЗНАЯТ , ЧЕ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ПУТЛЕРОЦИД ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА СА ОТНЕТИ НАПЪЛНО В ПОЛЗА НА РЕЖИМА!!!!

158

Анонимен

преди 6 години

ако секи ден млатат полицаите, шъ ги заобичам тез русняци!

157

Блгр-бклци

преди 6 години

7-8 ченгета мачкат двама пийнали мъже. Голяма национална гордост няма що

156

sXe

преди 6 години

Сигурно ако им спрат на руснаците алкохола, ще им предизвикат геноцид.....

155

22 cm

преди 6 години

Бургас е района с най много престъпност, полицая ако иска да му е спокойно, да стане счетоводител.Малко фитнес, че не могат се наведат от бирените кореми

154

Българин

преди 6 години

Защо се съобщава за случилото се едва днес, след като е станало на 29 юни? А иначе, какво може да се очаква от пияни руски**?

153

Анонимен

преди 6 години

Да не обидим и руснаците! Вечна дружба!

152

упс...

преди 6 години

Русия е страна на контрастите!Има невероятно интелигентни и добропорядъчни хора, но и такива с които не бихте искали да срещнете невъоръжени!Болшинството от тях считат, че целия свят им е "длъжен"!И поради някакватяхна причина, всички трябва да ги обичат и уважават!?Обвиняват Американците (не без основание!) за тяхната "изключителност", но самите те се считат за такива. Абсолютно същото се отнася за САЩ и американците!!!

151

Анонимен

преди 6 години

та ти само това ядеш, бе другарю ... само това ядеш и пак това ти се яде ... ех тая червена краста комунистическа

150

Анонимен

преди 6 години

Пенчо, ... аз съм стреснат, трогнат и очарован !Пенчо президент !!!

149

русофил

преди 6 години

"" Това,че са руснаци,не означава,че не трябва да поемат отговорност ... ""............Kaaaак ??? щом са руснаци - веднага да се освободят а всички замесени българи веднага да изуят *** и да вземат вазелина в ръка !!!- кой ще ни спасява от турците ?- кой ще ни води към светли комунистически бъднини ?- а и долния запад трябва да ударим ... като се отдадем на руснаците !

148

Анонимен

преди 6 години

Мноо яко , шамари и юмруци - това да арестуваш руснаци не е като да риташ пенсионери и деца пред парламента.

147

Чърчил

преди 6 години

Ако искаме да имаме авторитет пред света трябва да бъдем обективни към всички престъпления извършени от чужденци в България не трябва да има значение дали са руснаци, шведи, англичани, немци или които и да били...щом са извършили престъпление ще отговарят пред закона...и въобще няма нужда да се политизират нещата...

146

Анонимен

преди 6 години

*най-скъпата газ е за нас*2 млрд за една дупка дадохме*преди година, един беше казал, че ще прелети само веднъж с ту-160 над българия*миналият месец, "пътников" каза, че пишел на македонски*миналата седмица един, който постоянно ядеше бой от големият гари, даже в "каро-кан", подтвърди, че и той пишел на македонски*сега тия пиянки чупят стъкла с риска за убийство на деца, и пляскат полицаисамо аз ли виждам тенденция, или си внушавам? "пътников" губи и русофилите, ама сам си го направи!

145

Анонимен

преди 6 години

Аман от *** - шведи, руснаци, англичани... Дано да го осъдят здраво всички...