21

Ф.С.В.

преди 6 години

Знаем къде са развъдниците на туберколоза хепатит и стотици гадни болести- за съжаление учителите работят с такива малки индивиди )) Мисля че ме разбрахте-- Учителите,,--добре да ги проверят !-- но огнището е другаде и трябва да се потуши !!

20

даскал Пандо

преди 6 години

Колегите задължително трябва да минат прегледите ,най-малкото за да спрат недобронамерените подмятания за тяхното психично здраве ! Но...има едни 240 души ,които повече от тях е нужно да се тестват ! Защото правят закони ,одобряват заеми за милиарди ! За депутатите иде реч...

19

Анонимен

преди 6 години

Ами нека въведат за всички психотестове. Така ще се знае диагнозата на нацията.

18

Анонимен

преди 6 години

МО да се чете като министерство на отбраната ли? :)

17

До 9-Защо

преди 6 години

А защо депутатите не минават психотест и тест на полиграф за участие в корупционни сделки и прокарване на лобистки закони? Защо защо същите тестове не минават работещите в съдебната система? Защо полицаи и военни не минават поне 2 пъти годишно тестове за физическа подготовка? От толкова много ЗАЩО опряхме до учителите.

16

Анонимен

преди 6 години

Ако няма какво да крият нямат причина да са против. Нямаме нужда от психично нестабилни учители.

15

Анонимен

преди 6 години

Тези,които предлагат тези аномалии т.е прегледи,първо трябва те да се прегледат и да проверят своето психично разстройство,защото се чудят каква глупост да вкарват в човешкото тяло и въобще в живота на човека.Да споменем онази фраза,която често се споменава,,ДОКТОРЕ ИЗЦЕРИ СЕ САМ"

14

Анонимен

преди 6 години

До периДори така да е, честно казано неговите часове бяха чиста загуба на време защото общо взето той си влизаше в някакъв негов си свят и накрая пишеше оценки на поразия. Аз имах 2-ка защото не съм разбрал какво е искал да каже дядо Йоцо когато е умрял...

13

Анонимен

преди 6 години

Ама как тези мързеливи даскали, ще си прекъснат платеният летен отпуск, че да ходят на задължителен преглед. Ще отидат през работно време, че да не се прекарат!

12

пери

преди 6 години

До АнонименСамо две години в училище и ти ще дадеш фира. Гарантирам.

11

Анонимен

преди 6 години

До ЗАЩОЗащото по-старите вече са дали фира. Имахме един даскал по литература в ТКК-то ходише с вълнени чорапи и сандали през лятото и описваше двойката като турбеколозна пиявица в мъгла...

10

пери

преди 6 години

До ЗАЩОЗащото усещат, че за пореден път ги правят на маймуни.

9

Анонимен

преди 6 години

Психотест е 20 лв.

8

ЗАЩО

преди 6 години

Защо Учителите се страхуват да минат на Преглед за Туберколоза и Психични Заболявания ?

7

жж

преди 6 години

Чудя се как някой все още иска да бъде учител. При тези условия...Трябва да гладувам дълго, за да се съглася да се върна отново на работа в училище.

6

Експерно становище

преди 6 години

Либералната демоклрация насърчава психочно болните да стават учители!

5

Анонимен

преди 6 години

С промените от новия закон ,с които трудно може да накажеш ученик без съгласие на родител ще има още бити и недай си боже и убити учители.

4

Анонимен

преди 6 години

Няма работни места след училище и няма как да има и качествени работници.

3

Анонимен

преди 6 години

Учителите не са проблема.

2

Дядо от града

преди 6 години

До Баба от селоНе е от липса на дисциплина или безотговорни ученици. Същината на проблема се нарича делегиран бюджет. Училището получава пари на глава (ученик) - оттам директорът се интересува да не изтърве нито един ученик, изключване може да стане при опит за убийство или тежка телесна повреда. А няма ли го наказанието "изключване" - всичко останало с дисциплината деградира. Същото както, ако закрият затворите и всички престъпления да могат да се оправят с глоба.