12

Анонимен

преди 6 години

Валутния борд ме спаси от глад и мизерия . За тези години направих 2 милиона и се платих данъците. към 200000 лв. И затова никога на гласувам за т.н. патриоти и други ***

11

Анонимен

преди 6 години

Добре че е Валутния борд, иначе щяхме да сме бедняци като Русия!Затова руснаци бягат от страната си и се заселват да живеят у нас !

10

Анонимен

преди 6 години

Най-запалените по комунизма сега са най-бедни ... Русия, България, Куба, Венецуела, Ангола....Затова - стойте далеч от комунизъм и Русия!

9

Анонимен

преди 6 години

Защо очаквате да сме богати след като комунизма разруши всичко, хората са крадливи и мързеливи.Как очаквате да имате пари, от къде да дойдат?!Заведенията са пълни и през деня, никой не работи качествено!От къде да дойдат пари?Готовановци сте вие !

8

Анонимен

преди 6 години

Вижда се, чецбългарина е безумно глуупав, но коментира всичко.Люксембург е много преди с Валутен борд и това не му пречи да е мястотонс най-много богаташи...Борда е полезна рамка срещу комунистически крадци.Валутния борд дава стабилност!

7

Анонимен

преди 6 години

DOLU VALUTNIAT BORD.

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

Стабилността е заслуга на овчедушния и безкрайно търпелив народ.Това ,което му се случва е немислимо да се размине без тежки последици в така наречения цивилизован свят.

5

маке

преди 6 години

а броя на умиращите от глад подобен на този в сомалия наближава 1 милион въпреки стабилността и магистралите

4

ТАБСО

преди 6 години

Костов ли?Този дето продаде авиокомпания Балкан-гордостта на българското въздухоплаване за 1 долар на онези еврейски гадове от ГАД ЗЕЕВИ..изобщо не ми го споменавайте този...

3

Анонимен

преди 6 години

Костов ли? Този дето даде Марица-Изток на американците? Само тази сделка генерира милиарди загуба всяка година! Този дето се подигра с последните надежди на българите? Не знам защо изобщо се споменава това име.

2

Re

преди 6 години

Каде отидоха новините за Че.рНи.те нещо сряйа да пишат..................

1

Анонимен

преди 6 години

20 години с 20 % ддс и 30 % подоходно облагане донесе най тежката демографска криза в историята на нацията.Държавата е крадена от десетилетия от властимащите, а наказани няма.Държавните дългове достигат рекордно ниво, индустрията на територията е унищожена.Имаме фалшиви върхове на държавните доходи спрямо 1989, като обезценката за база на сравнение е над 10 пъти.