28

Юруш на бананите

преди 6 години

А синът на другаря Първанов кога ще освободи Спа хотел,, Стримон,, в Кюстендил?

27

До кога?

преди 6 години

ДА ТОЧНО НИЕ НАРОДЪТ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ КОИТО ПЛАЩАМЕ ИЗХРАНВАМЕ ТЕЗИ ЛЕНТЯЙ И ПЛАЩАМЕ ЗА ТЯХНИТЕ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ . А ТЕ НИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАТ КАТО НИ НАПРАВИХА НАЙ - БЕДНИТЕ В ЕВРОПА.

26

чичо Гошо

преди 6 години

До СЕДЕСАР Наистина времето е ваше,за мъртвите вечна им памет!

25

бай ганьовци

преди 6 години

Кой им плаща наема до 14 юли? Да не се окажа аз и други данъкоплатци, защото онези от махалата не плащат данъци. И какъв е проблемът да си стегнат куфарите оше на следващия ден? Псевдо интелектуалците от ДСБ до кога ще живуркат на аванта? Костовата икономика на Маркс бие- ние не плащаме наем и така връзваме финансово двата края. Точно гащници на аванта.

24

Анонимен

преди 6 години

СДС са еталон какво представляват демократите в България. После крадците-демократи се разсеяха в останалите партии - ГЕРБ, НДСВ и други, както и в отцепилите се от СДС партии като ДСБ, ССД и други. Все демократи, във крадци.

23

Гюнтер

преди 6 години

Хехее..те тия *** купиха бЪлгария,ще им накривите масакото на тях...

22

Сдс=бкп

преди 6 години

Само личност с ниско(липсващо) съдържание на мозъчни клетки може да бъде заблудена, какво всъщност се оказа сдс.. Останалите - заслужавате си съдбата, щом още вярвате в обратното.. В това число визирам и политическите тролчета дет за 10лв висят кат паяци по цел ден в нета да пишат за политиката...

21

Анонимен

преди 6 години

СДС---БЕШЕ ОСНОВАНА В БКП.....ЗА ЗАБЛУДА НА БЪЛГАРИТЕ И БЕЗКРЪВНО СДАВАНЕ НА ВЛАСТТА!!!ОСНОВНАТА ДВИЖЕЩА РОЛЯ--ИЗИГРАХА ПАРИТЕ НА ЗАПАДА!!!ПАРИТЕ И ЗЛАТОТО----ОСНОВНАТА ДВИЖЕЩА СИЛА В ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ ПО ЦЯЛ СВЯТ!ЗА ТОВА---ИМ Е ЦЯЛАТА "БОРБА"!!!!//......другото са само голи ...ПРИКАЗКИ../

20

анонимен

преди 6 години

СДС излъгаха очакванията на хората и си получиха заслуженото ! А бяха партията с най-голяма подкрепа в цялата история на България(спомнете си милионния митинг на Орлов мост)!Избирателите им бяха зорлем принудени от немай къде да гласуват за други , даже и за ГЕРБ!Като ги изгонят от централата им , може да се преместят в къщата на Мавъра в Драгалевци , или в апартамента на Лукарски!

19

Анонимен

преди 6 години

Нормално!ДЕМОКРАЦИЯТА Е ФАКТ!НЯМА НИТО "ВЕЧНИ РЕВОЛЮЦИИ".....НИТО ВЕЧНИ ПАРТИЙНИ ЧЕРВЕНИ ***....!!!

18

Анонимен

преди 6 години

А досега защо не бяха напуснали. И кой живее даром без да плаща наем. Може би само дрогирани те прияъелчета на Цвъкьо Партаментчика и Бокьо Кратунста.

17

АМИ ТАКА Е В ЖИВОТА!

преди 6 години

ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА: ---НЯМА ЗАСЛУЖИЛИ ДЕБЕЛИ ***, КАТО БОРЦИТЕ ОТ "АБПФК", ДА ЛАПАТ И СЕ ТЪПЧАТ ТЪРБУСИТЕ , ЗА СМЕТКА НА НАРОДА , за ЦЕЛ ЖИВОТ!ВСЕКИ ДА СЕ ПРОСТИРА СПОРЕД ЧЕРГАТА СИ!!!!ТАКА Е И СЪС....... СДС!!!!

16

СЕДЕСАР

преди 6 години

ВРЕМЕТО Е НАШЕ, ДЕМОКРАЦИЯТА Е ФАКТ! БСП Е МЪРТВО МЕСО.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСедесарите се оказаха най-големите патриоти. Пречукаха комунизма и се оттеглиха.

14

Анонимен

преди 6 години

Подиграват се с БСП че искали чинията на Бузлуджа ,а те тия кво правят ?Същото . Ревът че им взели сградата ,ами че ДА НЕ Е ВАША ПО НАСЛЕДСТВО . Ако си плащаш -ползваш,ако си без пукнат лев или членовете ти са скрънзи - отиваш на ***. ЗАКОНА НАД ДЖУНГЛАТА !

13

Анонимен

преди 6 години

ПРАТЕТЕ ЖАНДАРМЕРИЯТА ДА ПОМОГНЕ НА АБВ И ДВИЖЕНИЕ 21, А НАЙ-ДОБРЕ ПРАТЕТЕ ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ

12

Анонимен

преди 6 години

Някогашните избиратели на СДС уж много им знаеше устата, а се оказаха най-обикновени ПРЕДАТЕЛИ - предадоха си СДС - то и първо се обесняваха в любов на НДСВ, а сега на ГЕРБ! Не се учудвайте че масово избирателите на ГЕРБ са ***, от ПРЕДАТЕЛИ какво друго може да очакваш

11

Анонимен

преди 6 години

абв и 21 умряха, бсп е в агония, САМО ГЕРБ!

10

Стар комунист

преди 6 години

Съдия изпълнителя който ги изхвърли като мръсни котета на улицата ще получи помилване на следващия Народен Съд

9

varg

преди 6 години

сдс си отиде,но няма нито един осъден от тази антибългарска партия.