25

Анонимен

преди 6 години

Има само един полезен ход в случая, наемат се автобуси и се извозват еднопосочно до Германия - там вече баба Меркел да се оправя с тях, да си ги отглежда и се радва, ето ви хепи енд.

24

Анонимен

преди 6 години

Ами полицията не е взела адекватни мерки, защото след това ще им разкатаят фамилията разни НПО-та, ще ги уволнят, съдят, ще лежат с години. Това ако се случи в САЩ, се стреля, ама не с гумени патрони, а на месо с бойни и то качествено! А тук в Европа, не дай си боже някой полицай да извади оръжие, вдигат се ревове до небето. Били 150? И какво от това, ако почнат да гърмят ще няма да остане никой.

23

Анонимен

преди 6 години

Симеонов какво ни грее бутането на къщите им .Те бият децата на България , пребийте ги и вие бе

22

Толерастия

преди 6 години

Как ли биха изглеждали последствията за ромеите ако това се бе случило през 1987г.? Може би нещо като - отряди на три областни управления на народната милиция, заедно с части от жандармерията влязоха в махалата в Асеновград. След час не остана ни един жител на махалата, които не е повърнал кръв и не е изплюл поне два зъба......

21

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е в личните карти да се вписва избрана етническа принадлежност! Щом искат да са ***- да ходят в ***!

20

Киро шарнира

преди 6 години

Българина хапе и лае срещу тоягата която го бие(ромовете) а не вижда кой държи тоягата!Цялата тази наглост,чувството за беззаконие и ромова престъпност е толерирана от управляващите!Когато държавата инвестира в ромове ,нормално е след време да бере ромове и особеностите на етноса им!ГЕРБ,БСП,НДСВ ,ДПС са виносни за това!Нито един депутат не повдигна ромовия въпрос а той е по- страшен и от ниските доходи и обезлюдяването!

19

Атлас

преди 6 години

След като полицийката ни е кекава да влиза АРМИЯТА тогава, така де като не може да се справи полицията има и по-голяма сила.......

18

Анонимен

преди 6 години

Bulgaro-Romska Prolet

17

ТАКА ДЕ

преди 6 години

До Анонимен 18Лееееекинко си се объркал,ГРОБ,ДПС и БХК.

16

гошо печиния

преди 6 години

чи ако шъ търсим извършителите на престъпления по записи от камери за какво ние е нужна 40 000 милиция.

15

Анонимен

преди 6 години

"Шефът на пловдивската полиция обаче заяви, че неговите служители са взели адекватни мерки, предвид конфликтните ситуации. Пред болницата имало 150 роми и едва 6 униформени." тоест 6 униформени за 150 агресивни човека се счита за "адекватни мерки"?

14

ОнЧе

преди 6 години

Трябва незабавно да бъдат уволнени дисциплинарно всички мижави полицаи, които са допуснали пред тях да бъдат бити, унижавани и обругавани етнически български граждани, данъкоплатци и цивилизовани хора!!!! За какво са им пистолетите, белезниците и въобще за какво са ни изобщо такива страхливци- такива политици си имаме предостатъчно!

13

Анонимен

преди 6 години

Не в Асеноград, а пред централите на БСП, ДПС и БХК. Те им говорят само за права, но не и за задължения.

12

Анонимен

преди 6 години

Безумното раздаване на помощи на хора без всякакъв принос къмобществото ни докара до тук.Пенсионерите блъскали цял живот живеят,като скотове,а тези ги гледам жените по 80оки мъжете на средна възраст по 120.Гладни били.Спирайте тотално помощите за тях ,а със спестените пари да се строят затвори.И бачкане на кариерите за да си плащат почивката

11

Найденов

преди 6 години

ЗАЩО НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ТУРЦИТЕ??????? ЗАЩО НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ЕВРЕИТЕ?????????? ЗАЩО НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С АРМЕНЦИТЕ???????? ЗАЩОТО ТОВА СА СЪВСЕМ НОРМАНИ ХОРА, ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО, МИСЛЯТ НОРМАЛНО И РАБОТЯТ НОРМАЛНО. ТЕ СА НАПЪЛНО ИНТЕГРИРАНИ В СОЦИАЛНИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ.

10

PD

преди 6 години

Който иска, да управлява, свободолюбивия народ на Белите ари/, включая и Българи, за да управлява честито, трябва да реши проблема с справедливостта.Българите са търпеливи, но силно любят и мразят.А за гнева им, нека си спомнят писаното в старите книги, "бич божий".И нека се сещат тези, дето днес се наричат номенклатура, служители и пр. държавници, щото не за хората, а за себе си, интриги с малцинствата въртят.Опомнете се, дорде не е станало късно.И по между си, щот покрай сухото гори и мокрото

9

Интелектуалец

преди 6 години

Ромите са били нападнати. Предложили помощ но онези започнали да ги обиждат на "**" и да ги замерят с камъни. И после ромите им отвръщат. Това не е да блъскаш баби на границата или да налагаш с юмруци предводителка на слепи туристи.

8

Анонимен

преди 6 години

В такива случаи - само протести до дупка !!!Политиците не се плашат от роми, защото си имат охрана ... политиците се плашат само от протести !

7

Анонимен

преди 6 години

Напълно манипулативна информация - "конфликтът между българи и роми..." Няма конфликт МЕЖДУ "българи и роми", има престъпно поведение и нападение от страна на *** с цел пребиване на българи, предимно деца!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Какво става в Хасановград?