44

Анонимен

преди 6 години

Значи монго е предложил помощ,но каякарите са отвърнали,аре махайте се от тука монголи и съответно дойде контрата и ресто бой...и сега друго ресто незаконните къщи долу и незаконната дпс ще търси под вола теле та чак у Туркестан..извода???Отворковците наакани,но ще платят и други монго за незаконни къщи..беля в беля и всичко заради омразата,която е от 67 г...Не се бере грозде от тръни,който сее вятър,ще жъне буря

43

ПОЗНАТО

преди 6 години

Познавам много хора като Валери Симеонов . На този тип стари хора ,детската мечта е да станат Началници . Нямат никакъв Ресурс като визия,ум и приказка , нямат мечти , нямат Кураж .Само плямпат глупости и ползват момента докато не Омръзнат на Околните .

42

Анонимен

преди 6 години

Чак сега ли ще описвате къща по къща и кой е с адресна регистрация, и кои не е? Другия път какво трябва да стане, за да я вършите тази работа? Профилактично трябва да се прави оглед за незаконни постройки и тяхното премахване.

41

До 21

преди 6 години

Ако българите се държаха като мъже ...Българите се държат като цивилизовани хора, спазват закона. А той предвижда леки мерки при ромски издевателства и сурови наказания, ако не-ром мъжки отговори на ромски безобразия. Непременно ще го вкарат в затвора, та мъжкото момче да стане "булка" на затворниците-роми.Ние рано или късно ще намерим начин да се справим с това правно безумие и мерене с различен аршин и тогава не само за ромите, а и за "правозащитниците" никак няма да е приятно!

40

Бай Тошо

преди 6 години

Съжалявам, драги съотечественици! Сами си избрахте съдбата!

39

Край

преди 6 години

Аааа укротиха се ,,патриотите,, . Страх ги е да ги не дигне от софрата Меркел. Таман седнаха.Територията на България е предвидена за резерват. Ако сте против .Няма магистрали. Парите от ЕС трябва да си ги заработим. Не е важно дали сте съгласни. Трейс, Водстрой, гп груп, Агромах и Кой и ТОЙ са ЗА!

38

До 5, Ти предлагаш

преди 6 години

да има полицейски спомагателни отряди за бързо реагиране?Не е ли по-добре да имаме гражданска гвардия, обучена да реагира в такива случаи?Също както училищата и работните места, тази гражданска гвардия да бъде отворена и за онези роми, които биха членували в нея. Да видим как биха реагирали те в ситуация като тази в Асеновград.Преди време тук се писа, че навремето, през соца, в един град имало ром-милиционер и той вършел работа колкото цяло районно управление. Защо да няма такива и сега?

37

от 38

преди 6 години

Що ми изтрихте "Ромска махала", бе? Добре де...кажете ка да ги наричаме тия, че да не ни цензурирате? Може би българи?

36

Анонимен

преди 6 години

Браво на Симеонов. Да се накажат престъпниците с цялата сила на закона.

35

Анонимен

преди 6 години

За ромите работа няма ли?Правили са си плаж край язовира в работен ден. Кой ги храни? Колко е струвал на бюджета всеки един от тези роми - откакто се е родил, до наши дни?А парите в бюджета постъпват от данъците на хора като родителите на тези деца. Та да има за социални помощи!

34

Анонимен

преди 6 години

Един българин вчера вика гневен на полицаите, които затвориха пътя към ромската махала:" Ами вашите колеги дето ..., а??? Вашите колеги, дето мотики ядете в главата?! Нормално ли е това поведение. Българска държава сме. На вас ви посягат и нищо не можете да направите, нищожнициии?"Голям!Ченгетата гледат като...знаете к'во!

33

Анонимен

преди 6 години

Лошо. Етническото напрежение се нагнетява отгоре. Ако се подходи справедливо - добре. Има ли наши ваши - ще е още по-зле.

32

Анонимен

преди 6 години

Всички роми при г-жа Меркел Мултикулти-терористката. Ромите да знаят, че в Германия дават много пари и социални. За какво им е България? Да ходят да бият германците - те са си за биене

31

Анонимен

преди 6 години

Никва интеграция . По-добре малко помощ и и да седат там. Не ми трябват после я училище с децата ми и на работа. После и по ресторантите и клубовете. Там са си добре срещу скромна сума от нашите данъци.

30

Анонимен

преди 6 години

Те все за ГЕРБ гласуват, затова полицията не смее много да се разправя с тях. Така е наредено.

29

ха

преди 6 години

Нищо няма да направят , нали това са им гласовете .... за пореден път прах в очите !!!

28

Анонимен

преди 6 години

Какво каза г-жа Меркел? Европейците носят вина за интеграцията. Българите са виновни! Аз слушам какво казва Германия. Ромите са били провокирани с нещо за да се стигне до бой! Просто по този начин не се гради мултикултурализъм! Фашистки протести само още повече ще нажежът обстановка.

27

Ко, ко каза ?

преди 6 години

Ако патриотите продължават по същия начин. Ако предизвикат предсрочни избори ще свалят ГЕРБ (за които и аз се излъгах да гласувам)

26

Иван Йотов ЕСО ЕАД

преди 6 години

Влезете в махалите, съборете незаконните постройки. Ако трябва да спазват законите, който ние спазваме те сами ще спрат да се множат.

25

Bond

преди 6 години

Хората искат да линчуват гетото, но РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ! А те готвят протест.... за бензин и заплати!Смешно и жалко!