12

Анонимен

преди 6 години

Ще стане като Цар Борис 3 в момента- от Княжево до Съд.палата ще ти изпаднат пломбите в устата - яко друсане!

11

Анонимен

преди 6 години

тук се друсаме по фугите на паветатаима съществена разлика

10

Анонимен

преди 6 години

Аргумента им е , че паветата запазват духа на София . Това е така , но за други части на града( покрай театъра военното министерство,граф игнатиев ,пиротска и др)Какъв дух на София има на Дондуков - скапани сгради с изпопадали мазилки и комини без никаква естетика и тук-таме нови кичозни постройки! Царските конюшни не са виждали ремонт от както са построени!

9

mery

преди 6 години

До никИ в Рим, и в много други стари европейски столици се друсат по павета, ама не мрънкат!

8

Анонимен

преди 6 години

Не става , братче! Тук сме прокълнати да не видим хубави , разчертани улици и извънградски пътища.При положение , че се изгражда наново целия булевард , защо трябва да сложат пак тия скапани павета.Можеше да стане прекрасен асфалтов булевард! Само след година , две паветата ще се разместят , тези покрай трамвайните линии хептен ще се разкривят (примери много с павета, по които минават.трамваи) и край!!

7

Alow

преди 6 години

унипаваж - Господи прибери си версиите

6

Анонимен

преди 6 години

На велоалеята е добре с калдаръмче да е. ***.оти.

5

ник

преди 6 години

Е нали правихте анкети уж. Гражданите щяха да решават. Кво стана сега значи пак по паветата ще се друсаме с автомобилите. И след 1-2 години пак ще правим ремонт да усвояваме средства. Гати наглярите сте.

4

Анонимен

преди 6 години

Искам да помоля кметицата, да изгради и двете платна с павета които да бъдат равни, не само велоалеята. Или поне да изглеждат равни и да изкарат до зимата. А зимата ще покрие с 10 см. лед като стъкло и готово, една година без ремонти ще изкара.

3

един друг

преди 6 години

Павета за коли, павета за велосипеди (ама равни). Е защо? Нали са много хубави павета. Сложете ги и за велосипедите и за пешеходците. За да може всеки ден като вървят по тях да се сещат за простотията, която сътвориха.

2

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова лично ще те карам да редиш паветата като не са в добро състояние.

1

Анонимен

преди 6 години

Велоалея за даунхили!?