31

Анонимен

преди 6 години

Всяка българка във фертилна възраст която няма деца или има само едно задължително по два месеца в годината на бригада в ромските махали!!!! Да се научи да ражда!!! Изчезваме!!!

30

Интересно

преди 6 години

Ако спрат парите и храната на ромските терористи дали ще мародерстват? Тая депесарска партия одобрява побоища и убийства на деца?

29

Анонимен

преди 6 години

А между другото пак дръпнаха един заем 200млн. да сме съпричастни към еврофондовете дето ще ги усвоят същите тия и ония. А народа го занимават с дивотии щото ни спретнаха най прекрасната съдебна реформа.

28

Анонимен

преди 6 години

Ромите искат ислямска държава в България.

27

Анонимен

преди 6 години

Когато са малко те си кротуват.Кой ? Кой ? Кой ги размножи ?...Ами размножаване се и ти бре!!! Кво чакаш?

26

Анонимен

преди 6 години

ОТ *** Според Йордан Цонев проблемът с напрежението между роми и българи идва от агресивния език на националистите.ЕВАЛЛА НА ТОЗИ ЧОВЕК ,ИСКРЕН И ОБЕКТИВЕН !

25

Емигрантка

преди 6 години

Не е ли той и неговата партия, които си отмъщават, затова, че не са на яслата наредени?Отново си сътрудничат с БСП.Търсят под вола теле.И после разпъват ластика - език на омразата.

24

Анонимен

преди 6 години

Не съм чул за млада многодетна българка да влиза със съпруга си при пенсионер ром, да го бият за два лева. После да се оправдат, че е нормално да биеш/душиш пенсионера ром щом е за някое от децата. Професия майка из българките също не съм чул, както и за масово раждане на 13-14 годишна възраст. ДПС е нормално да лаят в подкрепа на ромския етнос - закрилят ги. Бхк също. Вярно е, че не всяко престъпление е от ромите, но битовата престъпност е предимно от тях - малки населени места и села.

23

Анонимен

преди 6 години

"групата младежи тръгнала след тях, целила ги с камъни, дори ги заплашила с удавяне и убийство"Хвърлянето на камъни без провокация е една от любимите и най-характерни изяви на този етнос. БХК настоява тази тяхна културна традиция да се запази.

22

Ямболски блок

преди 6 години

До Анонименспокойно, до времето на обсадата за бране на джилезу от светлото бъдеще, в София след евакуацията ще са останали само Костофф, Баце и Доджан.

21

Анонимен

преди 6 години

мхъм, проблемът е от вчера.Ментата се метна и той като марсианска девица по вълната предизборно, обаче в маалата се държат що-годе прилично май само при генерал Чочоолу.най-добре в името на хелзингската човечност да заселим катуна с тарторите на интеграция в Холандия, Дания, Франция и Швеция, там всички лейбейрали им говорят на езика на любовта

20

Анонимен

преди 6 години

Помня като бях ученик бяхме въвели забрана за мургаволиките да минават по нашата улица. Който се направеше на умен и отнасяше наградите.

19

Е

преди 6 години

Виновни са именно такива п.омяри като Цонев и неговата партия, които създадоха усещането за безнаказаност на тези и сега те бият българските деца и ограбват най - нагло възрастните хора в по-малките населени места.

18

Анонимен

преди 6 години

Апелираме да се преосмисли този език на омразата, който се налага в българския парламентозаптете ***

17

Анонимен

преди 6 години

Сеете тръни,тръни ще ядете.Сеете домати,не чакайте ягоди.Има решения,ноо БАН спят пък и няма пара...терминал 2

16

До редакторите

преди 6 години

Ехе имате хора да трият коментари по статиите, а нямате да ги проверяват за грешки!Аз пък пак ще го напиша! Да кажат от ДПС ако битите бяха мюсюлмани пак ли щяха, да питат коя партия е виновна или щяха да вдигнат бесилото за тия!

15

Анонимен

преди 6 години

ДПС си защитава електоратът !!!!

14

Бож.

преди 6 години

ДПС е етническа партия,създадена от руската фракция в БКП по заповед на Москва,за да трови живота на Българите и да ги накара да плачат за руската "помощ".

13

българка

преди 6 години

Прочетох само заглавието, повече няма нужда ! ПОТРЕСЕНА СЪМ ! Този на снимката е га-ден ПРЕДАТЕЛ ! Кой защитава ? Неграмотните, наглите, крадливите.......Този етнос са абсолютно безнаказани, не само това - АМИ ОЩЕ ПО-БЕЗОЧЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ ОБВИНЯВАТ ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ БЕЗЧИНСТВАТА ИМ ! СРАМ, СРАМ И ПОЗОР !

12

Чочоолу да дойде

преди 6 години

Чочоолу показа как се прави.