48

Баба от село

преди 6 години

Нормално било да е по-скъпо!!! Как ще е нормално,бре? Ние хора ли сме или статистика. Я да се стягаме и да оправяме нещата, че внуците ни ще се поболеят ако останат в тая разграбена и корумпирана държавица .

47

Койчо

преди 6 години

Извинявайте ама това са кьорфишеци разлика 1-3 процента хайде не се излагайте ако няма такава разлика в родните продукти от различни партиди ще си отрежа нещо😆

46

за Бога братя не куп

преди 6 години

Не купувайте бре!! Оставете ги тези гадни вериги на западняците! ама ха! Квартални бакалийки пълно!! Там качеството е супер!:))

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен абсолютен

44

Анонимен

преди 6 години

ДВСК е отганът поемащ активите и пасивите от продажбата на храни. Често кашкавалът, който се внася е абсолютен ***.В България се тества за наличие на протеини и мазнини нищо,че те са от някакъв подвид парафин.Забранено е да се обявяват параметрите на тестовия продукт от държавните допотопни лаборатории, заради търговска тайна.После следват промоциите в определени търговски вериги. Здравето е ваше, всичко се прави за пари.

43

ПакЕСимЕвиновен

преди 6 години

Защо никой, не коментира, че храните, неотговарящи на стандартите за качество, носещи бранда на веригите се произвеждат в българия???

42

Куку

преди 6 години

До Анонимен 29Така де, за какво ни е тогава да плащаме данъци и да има администрация и институции? Всеки сам без държава и националност да се оправя... Например ти като се лекуваш, да си плащаш по 1000 лева на ден за всичко

41

За пример

преди 6 години

"Циливилизованите" ивропейци които ни унижават постоянно, а на богоизбраните си зверове мигранти гък не смеят да кажат

40

Анонимен

преди 6 години

До ОФФПодкрепям

39

Гюнтер Ферхойген

преди 6 години

Може да са кофти, но пък са по-скъпи. Което потвърждава тезата, че ни цакат както си искат или пък както ние позволим? ... зависи от гледната точка. Време е по-родолюбиви хора да започнат да управляват тази държава, а не само такива които мислят за по-голяма кола и по-дебел портфей.

38

Красо

преди 6 години

Уж ни удържат данъци за да има ред и контрол, а то западнярите се превърнаха в чалгаджийски печалбари заедно с наште - скъпи *** за масова употреба.

37

Анонимен

преди 6 години

Колко погребахме заради запушени кръвоносни съдове и проблеми със сърцето.Ами необяснимия бум на рак и той е от мутации,причинени от начина на хранене и живот.Вече нямаме и здравеопазване, лекарствата не помагат срещу отрови.Всички трябва да комуникираме и споделяме къде,кое се продава неистинско!Вчера си поръчах едни картофи със сирене,оплаках се на сервитьорката за лошото сирене и тя направи физиономия.Ами ще кажа на всички за кафе Калина Бургас,никакъв бакшиш и далече от там.

36

Диди

преди 6 години

Много лесно - постоянни тестове на всички вносни храни, таксите да се плащат от мошениците производители и задължително присъствие на над 40% български продукти на пазара както направи Румъния, Франция и Австрия

35

Иван Пешев

преди 6 години

Айде стига ЕК да ни решават проблемите , какво си мислите че ще са много навити да си рестриктират собствените вериги - нали ще им паднат печалбите. Никакво такова , ние трябва да ги бойкотираме тези мизерници стига сме седели така , хем гадно хем го ядем. Търсете качествени продукти и четете етикетите, изкарвам достатъчно да не мисля за храна ама това не значи че всеки ден ям месо и сладолед , кока-кола не пия защото твърдо я смятам за *** има по-добри приложения на тези 1-2 лева.

34

Икдиркднеуд днекдхрн

преди 6 години

Не се оплаквайте, може да е с кофти качество, но поне е скъпо. Конспираторите може и да се окажат прави, че се извършва геноцид в България.

33

до 34

преди 6 години

Не говорим за мерцедеси а за мандажа и храна която се ползва всеки ден-ти купуваш ли си АМГ редовно? Който иска добра храна да си хваща мотиката ,а не клавиатурата.....нали бртачед?

32

Анонимен

преди 6 години

Карфур България се пробва с продажбата на восъчен кашкавал,варосващо сирене и шунка в саламура.Вижда се,че и други подобни последваха тяхната съдба.Определено за фалшивите стоки,вина имат търговците.Спрете да купувате,оплаквайте се ако търговеца ви продаде нечиста храна.

31

Анонимен

преди 6 години

До 33Ти или си.. или необразован. Никой търговец няма да внесе стока , която не се продава. В магазина на Мерцедес има АМГ 65 за около 250 000 лв , защо не си го купиш ? А караш някой трошляк? Това е първо качество кола ? Аре стига с детските истории и приказки.

30

6ifoto

преди 6 години

И защо пък смятате че тървеца ви мисли доброто? Целта е печалба и печалба на всяка цена нали сме в капитализъм ,на кой му пука за здравето ви ...хахахаа смешно ми стана. Отдавна отинаха времената когато държавата се грижеше за народа си ....

29

Анонимен

преди 6 години

Някъде няма закон да НЕ внасяш скъпи продукти ? Ако има го цитирай ? Ако не можеш значи властта , не е замесена . С само бедния ти портфейл.