222

Tanya

преди 6 години

Колкото повече чета коментарите ,толкова повече се убеждавам-прости сме и това е!Тя тъкъв си го избрала,*** що да викам полиция,*** тя тая заспала полиция ,*** как,*** той утре ще ме види в блока и аз какво?!Ще ме прощавате всички които се припознаете в думите ми,но не във блока ви,пред балкона ви да убият човек,вие ще си дръпнете завесите ,ще угасите телевизора и ще си заврете главата в тоалетната чиния да не ви види и чуе някой ,че после как ще излезете отвън?Боже опази от равнодушни и безучастни.

221

Анонимен

преди 6 години

Този изв,ерг е за електрическият стол,а колкото до хората които не са помогнали на момичето,жалко за такива прости хора

220

реалист

преди 6 години

*** народ,слаба дьржава !!!

219

...

преди 6 години

Стига с тази комунистическа цензура бе,дайте свобода на словото

218

Ангел

преди 6 години

Какьв е този изр.од бе ,тоя народ тотално изперка,а какво да кажа за сьседите които са чували момичето което крещи за помощ и не помагат,що за хора сте вие бе ,това можеше да е ваш близьк,ваше дете,през ума не ми как тези ***.оти не са помогнали на момичето,ако бехте помогнали ,момичето можеше и да оживее.Страхлив,ограничен и потиснат народ сме ние,*** народ сме,затова сме и на тоя ред !!!

217

Ангел

преди 6 години

Какьв е този *** бе ,тоя народ тотално изперка,а какво да кажа за сьседите които са чували момичето което крещи за помощ и не помагат,що за хора сте вие бе ,това можеше да е ваш близьк,ваше дете,през ума не ми как тези *** не са помогнали на момичето,ако бехте помогнали ,момичето можеше и да оживее.Страхлив,ограничен и потиснат народ сме ние,*** народ сме,затова сме и на тоя ред !!!

216

ДАНС

преди 6 години

Друга интересна връзка на Калина е с далаверата за 2 мил. лева, заради която махнаха директора на УСБАЛО Валентин Ангелов. Ето от къде ще дойдат парите за измъкването на Стефан, а ДАНС пак спи.

215

Аз

преди 6 години

Майката, както и досега е постъпвала, ще направи и невъзможното да го измъкне. Ако не може с пари, ще го направи с много пари. Резонен е въпроса: Откъде Калина Станева - Маг. фармацевт, управител на болничната аптека в Специализирана болница за активно лечение по онкология ЕАД, гр.София, разполага с тези финансови средства и по какъв начин са придобити. Притежава аптеки "АРВЕН", едната от които е с адрес: ул. Хисаря 3A, кв.Света Троица. На същия адрес, в собствен апартамент на сина и е извършено убийството. Друга аптека, също в гр.София е в кв.Лагера на бул.Цар Борис 112. В търговския

214

гост

преди 6 години

Престанете да вините съседи и всички останали.Тази сама е избрала такъв и да си носи последиците.Правосъдие няма и няма да има,знаем.Но знаем и ,че този контингент са най-опасните и ще посегне само заради поглед.Аз също пръста си няма да мръдна да се обадя,не ми трябват проблеми повече от тези,които имам заради някой си.Овчедушно било обществото.Има си причина.Хич не съм длъжен да оправям проблемите на останалите.Аз също ще си мръдна пръста заради животно,като анонимния,но не заради човек,съжаля

213

Анонимен

преди 6 години

На съседите вероятно им е писнало да ги слушат всеки ден и не са реагирали.Или просто са си мислели,че ако извикат полиция,ще си вземат беля и са прави.Аз също не бих реагирал,не за друго,а защото е заради човек.Ще реагирам само за животно,независимо какво е-куче,котка,влечуго.Но наркоманите наистина са опасен контигент.Кой мислите,иска да си взема беля с тях?Да се избиват,всеки сам избира човек до него и всеки сам заслужава съдбата си.А и Бог понякога връща някои неща на останалите.

212

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам за убитите по жесток начин.Не е първия случай,няма да е и последен.Наркоманите са най-жестокия бич на това общество.Но всички ние посягаме и избиваме беззащитни животни.Замислете се накрая от какво е редно да предпазите децата си,от животни или от хора...

211

Samiboy

преди 6 години

Това момче е няма място сред обществото,смъртна присъда му е малко.Една жена е тормозил ,друга убил какво да се чака и трета да тормози.Съдебната система е куче влачи диря няма :)

210

Катя

преди 6 години

На кой да се обадят? То пък полицаите като се засилят да дойдат, да помагат, да спасяват...Няма сигурност, няма ред

209

Анонимен

преди 6 години

Сякаш чета сценарий на филм на ужасите-кръв,ножове,бухалки.Тоя изверг е попрекалил с хорърите ми се струва.Как не е извадил и някоя Щилка?

208

Tanya

преди 6 години

Овчедушието е навсякъде,не само в блока на жертвата,ако за нас е нормално момиче да пищи в 5 часа сутринта в продължение на 50 минути.....Трябва да имаме съвест,това може да е ваша позната недай Боже.Или най-лесно ,да си кажем -в хорските работи не се бъркам?!

207

Анонимен

преди 6 години

До TanyaЕми ако са се карали и били често както пише минава за в реда на нещата

206

Анонимен

преди 6 години

Булгаристански бит и култура. Всекидневие за по-голямата част от останалия на територията мат'риал.

205

Tanya

преди 6 години

Ние българите сме големи *** и то показваме ежедневно.Тия мили хорица ,съседите как сърце им позволило да стоят безучастно ,мирно и кротко ,докато този комплексар със садистични наклонности мъчи момичето.Как спите бе хора,докато тази жена се е давила в собствената си кръв и и осъзнавал края си?Ега ти хората дето сме.

204

ангелина

преди 6 години

До ФАКТИ и ПОГНУСАи под нас живееха едни такива - 4 сутринта се почваше скандал, гонене , мятане на тежки предмети ...как да се обадя на полицията като утре ще ме засече във входа и ще изчезна без никой нищо да разбередобре че не стигнаха до край както тези

203

Справедливост!

преди 6 години

Бащата , ако вземе нещата в свои ръце и убие точ изверг, ще го подкрепите ли ?Ще има ли протести за негова защита?Много говирите , но съм сиг,че никой няма да мръдне аре у ляво.Ако бяхте това което говорите до сега да имахме държава, а не 5000 българи да напускат всеки месец - нашата ,,мила родина''