67

Гочето

преди 6 години

Бай Бойко май не е чел само "Винету" , чел е и Ленин - само че "Крачка напред , две назад" , по Бойковски!

66

Бай Минчо папура

преди 6 години

Четох всички коментари и никъде не видях някой да говори за изпълнителя на ремонта у НДК-то. Ако някой от списващите коментари разбере как другаря Галчев (Галчев инженеринг) краде от този обект, ще си разбие представите за грабеж. Става въпрос за колосално заграбване, започнало с "честното" спечелване на тази обществена поръчка от другаря Галчев (който точно тогава е пред фалит!!!).

65

тя

преди 6 години

Крадене, крадене и пак крадене и не могат се разбра...

64

Патриот

преди 6 години

Бате Бойко е пич,затова цяла България гласува и е за него,Браво Бойко,дерзай,обичаме те,всички ,които те плюят са смахнати,и добро да не видят,прокълнати да са

63

Анонимен

преди 6 години

Ами ще го върне в един цирк играят и си знаят номерата. Има 300 000 000 за присвояване пардон усвояване! Тепърва ако сложи някой друг докато си разберат номерата те милионите ще отидат в някои други ръчичики! И докато едни протестират за един железен *** другите не си правят илюзии а приватизират милиончета. До 2021 година какво се усвои това щее. След тази година вече няма да има нищо за присвояване пардон усвояване! Тогава ще се види че царят е по гол х.й и доста овце му са го нала.пали!

62

Анонимен

преди 6 години

до 32заблудени човече, Бойко е един мафиот и крадец и цялото му обкръжение е такова, това че медиите те облъчват е твой проблем, но и на много други хора, какво му е святото на Борисов, че остави 10 години да мизерства един народ, че не направи нищо срещу имиграцията и че обогати 20 на семейства чрез европарите, това ли се нарича светец?

61

Анонимен

преди 6 години

Няма ли кой боже, да ги затрие всичките тия 240, и всичките им роднини до 9-то коляно, да си отдъхне тая държава...

60

Бойко е добро псе

преди 6 години

А сега кажете че нещо зависи о тоя на портрета .Това са измислици някакви.Всичко е решено на затворени срещи от избрани господа с по висши разбирания от обикновеният банкянски толуп! Без такива господа България никога нямаше да говори български камо ли дасме християнска държава.Всички възрожденци за да съберат пари за възстание са били участници в такива просветени кръгове .Пътища ,магистрали , здравеопяазване се е развивало от такива умни хора.А сега точно такъв е случая.

59

Анонимен

преди 6 години

Румито Бъчварова дърпа юздите на Боко, направо мо се повръща от герберастките далавераджии

58

teo

преди 6 години

БОЙКО, ТИ НЕ ЗАЩИТАВАШ МИНИСТРИТЕ СИ, А СЛУШАШ ТАЗИ НА КОЯТО Е ТОЗИ МАЗЕН, СЛОЖЕН ОТ НЕЯ НА ТОЗИ ПОСТ ! БОЙКО ТИ СЕ ПРОВАЛИ С ТОВА РЕШЕНИЕ, ЖАЛКО ЗА ГЕРБ!!! ТОЗИ БОРШОШ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ МАХНАТ ! ТИ ЗАГУБИ, НО ЗАРАДВА *** И ДОГАН, ОК???

57

www

преди 6 години

До дядо ПенсАко е било така, то да я е стопил до сега вождът й. Просто Боршош има як мафиотски гръб в лицето на Доган, Пеевски и другите айдуци около тях, а те пък очевадно контролират Борисов от дълго време. Там е истината, там някъде!

56

дядо Пенс

преди 6 години

Дунда май е искала далавери да върти зад гърба на Баце...

55

Анонимен

преди 6 години

Не е ли време Тиквата да бие шута на Свинетка? Да я грабва прокуратурата и да я разнищят за тия нейните магистрални далаверки. Нима някой вярва, че тоя мищок Лазаров, когото сега обвиниха, е правил нещо на своя глава?

54

Анонимен

преди 6 години

Кат гледам еднокнижника гледа лошо и пцуе на ум партизанската унучка?

53

Анонимен

преди 6 години

TOVA E ZAR bOIKO--KAJVOTO KAGE TOI,TOVA STAVA V DARGAVATA.

52

До до 47

преди 6 години

Хе хе анмерила се е една тиква да отрече очевидния факт.

51

Анонимен

преди 6 години

След резултата от изборите, разговори с хората по улиците и редовен прочит на коментарите под статийте тук, стигам до извода, че троловете плюещи по ГЕРБ са повече от троловете възхваляващи ГЕРБ. Какъв е изводът? Ами шефа на повечето *** не е с ГЕРБ...

50

Анонимен

преди 6 години

Как ще пипате еврейчовците бе? АААА?! Я да го връщате моментално обратно!

49

Тинев

преди 6 години

Типично.Тоя като каже " добро утро " гледам първо де е слънцето!П.П.Днес тъй - утре иначе - в други ден пак тъй.В крайна сметка НИЩО НЕ СЕ ВЪРШИ.Освен да се тъпчат джобовете де.Данъкоплатеца мълчи като ***. Важното е парата да идва.

48

naco

преди 6 години

Пак, ТОЙ!? КОГА ще разберем ,че ТОЙ,другарят Борисов НЕ е нужен на България?! На ДЪРЖАВАТА са ни НУЖНИ,РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ,а НЕ другарят Борисов!!! НАРОДЕ????