9

Анонимен

преди 6 години

Срамота е да оставиш такова произведение да се руши все тая на ква вълна ти е промит мозъка - червени, бели, сини, и тн Това в нормална страна (в каквато слава на бога живея !) няма да се случи

8

ники

преди 6 години

Те толкова години не успяха да я оправят тая чиния, че сега за 10 ли? Дайте да им платим при Елън Мъск да изстрелят всички комунисти в орбита със Спейс-Екс и да се приключва.

7

Анонимен

преди 6 години

Това ли е проблема на БСП, чинията? Мина времето нац тези паметници. Да работят така, да привличат млади и умни хора, образовани, които като обещаят да изпълняват. И да е за доброто на българина. А не като герберугите, кой от кой като Цецо Цървула, Свинетка, Крадливата Картофка, доктор Менгеле който изтрепа сума ти народ, и най-вече, да не са като Дебелогъзеца от Банкя. Ужасяващо ***, крадлив, продаже и страхлив. Какво са се хванали с чинията, времето и е изтекло!

6

Анонимен

преди 6 години

Паметника е на Българският народ! Аз съм за възстановяването му но да не се дава на партии! От него може да се печели!

5

Жибор

преди 6 години

Да сме спрели разрухата викаш? А тия мракобеси спряха ли да рушат наши църкви,светини и войнишки паметни плочи в периода 1944-2014 г.,грижеха ли се за тях така,както сега искат ние да се грижим за техните Альоши и Серьожи?

4

Жибор

преди 6 години

Вместо да им давате тоя осмърдян на *** айдукарник,направете един свестен паметник на Караджата и Хаджи Димитър там.

3

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Важното е да се...стопаниса,за да не падне до...основи.Все пак това е емблематична сграда,колко са такива в Европа.Нали сме...европейци,да спрем разрухата.

2

Фронто

преди 6 години

На 9/9/44 другарчетата едни *** нямат, как така с толкова собствености се обогатиха? Досега един юнак не съм чул да каже : Ревизия! Ще наглеят,то не е луд този който баницата яде ...

1

Ора

преди 6 години

Да си взимат чинията и да излитат...