19

аз там

преди 6 години

Най-евтино ще е понякога някой да влиза в затвора за малко за такива изпълнения. А не коли, таблети и т.н. глупости дето правят живота черен ама на жертвите.

18

Анонимен

преди 6 години

До 1 (8)Не е достатъчно да има желание за даване. Трябва да има реципрочно желание за вземане и пъхане в джобчето ;) Станах свидетел на подобна ситуация преди години: на изпита един от курсистите беше мноого зле и изпитващия си поиска направо... Така че, когато говорим за корупция, имаме 2 виновни страни: даващ и получаващ!

17

Анонимен

преди 6 години

Е в случая изпитващия от изпит пари не взема това го зема банката друг е въпроса игра на изпитващ с инструктрор нечии слуга дали нема далавера и затова казвам бивш изпитващ сега инструктор как да няма игра при условие че е в системата що трябва да се труди за какво му е играта е голяма един такъв ги срива моментално а тия спят щото негови оня знае

16

ЯЯ

преди 6 години

Продадохте книжки на абсолютно неграмотни хора,който дори не са ходили на училище една година през живота си ,а сега протестирате ! Системите им се повреждат щото така им отърва ...

15

Митев

преди 6 години

Книжка се взема за управление на съответната категория МПС! Следователно дали и марка "Пежо", "Ситроен"или друга няма значение!!! Следователно инструктора трябва да обучава курсиста да може да управлява който и да е модел МПС от съответната категория. Това , че ще има много скъсани не е проблем на изпитващия, а на обучаващия. Следователно обучващите се боят, че ще им отнемат процента от комисионната за фалшивите книжки. Това е моето мнение.

14

Анонимен

преди 6 години

Сигурно заради катастрофите на токущо получилите права за управление на автомобили и превозни средства всякакви,добре де,не са корумпирани,а откъде валят книжки,като след дъжд на гюбре,което не е на добре някои да убират гъбките в кошничката от занаята и да ги преподнасят на други по занаятчи само защото ги има и тия и ония,че накрая от реализация да им пъхат някакво обурудване което не им по кошницата,че още и курсовете в срок да намалят заради повреди чести в електрониката и заявки за хонорари

13

Анонимен

преди 6 години

Срам берем с тия срам рушветичии бивши в системата срам докога тия бивши знаят и оттях иде корупция един такъв стига да срине цялата им система моментално защо защото си разиграва коня и е при тях срамно е мае частник

12

Анонимен

преди 6 години

Ако не ги изчистят теглото продължава после на пътя ги не питат нали при кои инструктор са карали или сигорно питат че оня ги оправил вън на тия мамини

11

Анонимен

преди 6 години

Време е да изчистим корумпираните те си се знаят кои са и що са вън

10

Анонимен

преди 6 години

Всички тука сме супер, с чуство за гражданска съвест, обаче в един момент идва нацепената батка с потника, мускулите и татуировките и нацупената кифла до него. Те винаги са напреки на правилата и .... всичко си остава по старо му т.е. българия.

9

Анонимен

преди 6 години

най развита е корупцията в държавните институций.В частната практика ти ктой името . В държавната си анонимен и отговорноста е размита.

8

Анонимен

преди 6 години

държавната курупция не се дава на частниците да и вземат хляба. От и с колектива се краде най сигурно.

7

1

преди 6 години

На българина винаги някой друг му е виновен. Замисляте ли се защо има корупция при изпитите? Защото някой трябва да иска да даде пари за да вземе изпита. Гарантирам ви че изпитващите не късат нарочно, или да те вкарват в гадни ситуации. Имам почти всички категории и никой не ми е искал пари. Изял съм закона и правилника за движените по пътищата, мога да въртя геврека и да спазвам правилата, това е напълно достатъчно за да изкарам без да давам пари.

6

Бах тая държава

преди 6 години

На тоя собственик на автошкола, където се изказа първи, автоматично трябва да му отнемат лиценза!!!!!!Можеш ли да твърдиш, че школниците се влияели от цветовете на колата?! Нали точно този, притеснителният утре ще се качи в друга кола и трябва да шофира без инструктор?! Ако ще възпитавате камикадзета, нямате място на улицата!

5

Анонимен

преди 6 години

Не зная дали инструкторите са корумпирани, но са наясно със всички корупционни практики в бранша и обикновено си мълчат!

4

zeus

преди 6 години

Само сте посредници при сделката, срещу процент де ;)

3

Анонимен

преди 6 години

NOVIAT RED PRI PROVEGDANE NA IZPITITE NE IM IZNASYA,ZASHTOTO NE MOGAT DA IZNUDVAT KURSISTITE.AKO NE IM IZNASYA DA SI SMENYAT RABOTATA I DA OTIDAT NAISTINA DA RABOTYAT.

2

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм, че поне 30% от протестиращите са участвали в издаването на "фалшива книжка".Никой кандидат шофьор няма да има смелостта да предложи рушвет на изпитващия от ДАИ без знанието на инструктора. Схемата е така изградена, че рушвета си минава точно през този, който има директен контакт с изпитващите от ДАИ

1

Анонимен

преди 6 години

Държавни тескерета, трябва да се издават само от държавни институции, тия да заминават в Гватемала като не им харесва нещо. Един път плащаме данъци на КАТ и ДАИ и втори път плащаме на тия *** за книжки да си гледат работата.