54

пфффф

преди 6 години

като видят 5 лева за първи път и стават Зевсове.поредния смешен комплексар.заслужава да усети болката на тези нещастни хорица а преди това и килията до бай Ставри.

53

Анонимен

преди 6 години

"21-годишен мъж от града" И тоя се е напляскал с амфети яко , като ония дето заклал приятелката си.

52

Анонимен

преди 6 години

Сега в ареста ще се скарат много сериозно, той ще се разкая дълбоко ще обещае, че повече няма да прави така и всичко ще приключи... до следващия инцидент.

51

Анонимен

преди 6 години

той излиза и със засилка й нанася удар в главата.надявам се, че и полицаите снощи със засилка са му направили главата мека :)

50

Да

преди 6 години

Забелязва една тенденция, напоследък съдизма е издигнат в култ, кой бие слепи хора, кой заклал приятелката си. Няма нищо ценно вече.

49

Анонимен

преди 6 години

Това окончателно ме убеди да се откажа от Гърция и да отида на нашето Черноморие.Майтап, бе, Уили...

48

до стефко 88

преди 6 години

В стария Несебър, аз скоро ше съм там, ако видя тоя сребирст мерцедес, ще му нарежа гумите.

47

Циник

преди 6 години

Комунистическото парвеню ....живее още по тошово време! Изв ерг нападнал слепи туристи...и това ако не е гостоприемство ...град Несебър е пълен със сел яндури с претенции!А да видим - ще го съдят ли? И за какво - дребно хулиганство?С какво този дембил е по-добър от шведа ритнал камериерката? С партийната книжка на дедо си!

46

Милко

преди 6 години

Няма ли кой да го посъветва да не прави така!?!

45

Анонимен

преди 6 години

така е тази жалка скапана територия наречена булгария ще изчезне

44

Анонимен

преди 6 години

абе какво им става на тея, всеки ден някой пребит, как пък не се намериха 2-3ма да ги хванат и да ги спукат от бой да видим дали следващия път ще се правят.Егати мъжа, да бие сляпа жена. Другия и той, бие баба...Кажете му името, пуснете снимка.

43

666

преди 6 години

това е внукът на един от големците в града, известен като Голето - това е прякорът му. Иначе се казва Григор Кочев и държи в Стария град базар срещу пенсионерския клуб на ул. "Митрополитска" - на самия площад

42

комунистически род

преди 6 години

21 годишния Tодор Маринов Николов - дядо му е Григор Кочев - държи частен базар на пъпа на Стария град

41

Анонимен

преди 6 години

21-годишният Тодор Маринов Николов е младият скот, който удари брутално възрастна жена, докато помага на слепи хора да пресекат улица в Несебър.

40

Анонимен

преди 6 години

Странно защо му крият името на този герой? Иначе журналята се надпреварват да пишат имената на жертвите и за съдбите им , тази скотска *** от пестъпници все са анонимни!Но това е, в страна управлявана от мутра всички се изживяват като мутри. Там където няма закон - цари анархия. Но тежко им на законотворците, ако анархията вземе нещата в свои ръце!

39

Filth

преди 6 години

Wild, wild East! Срамота!

38

Манолски

преди 6 години

този е готов за зам министър по икономиката и туризма

37

АБВ

преди 6 години

"Селския бег" си позволява да удря хора на място, където всеки човек се разхожда с камера! И полицията е успяла да го идентофицира! Браво! А сега остава да видим колко лева глоба ще му наложи съда.

36

цензура

преди 6 години

Не разбрах защо думата п-р-о-с-т-а-к беше изтрита.Какво нецензурно има в нея? Защото въпросният мъж е точно такъв.

35

резултат

преди 6 години

Много такива материали за биячи излязоха в публичнито пространство.И нито веднъж, как са наказани.Глоба, обществено полезен труд,затвор? А може и книжката да му отнемат.Аз гледах записа и видях как въпросният *** опря колата в една от жените.