48

Павел

преди 6 години

Защо не се строят паркинги над реките (Владайска и Перловска), каквато идея имаше преди години? Това е зона, която не се ползва, няма какво друго да се направи, а едни големи, няколкоетажни паркинга ще облекчат нещата..

47

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова за 5 години открила ли е едно паркомясто? Само рестрикции, глоби и закриване на паркоместа.

46

Реалист

преди 6 години

Очевидно е, че надземният градски транспорт в София вече е много зле и е на практика неизползваем в по-голямата си част, а на това отгоре е и доста скъп, по-скъп от придвижването с автомобил. Метрото покрива малка част от необходимите пътувания. Градският транспорт не е подходящ за много пътувания свързани с пренасянето на нещо. Резултатът е, че хората все повече използват колите си, както е по цял свят, но с тази разлика, че в София мафията в общината влошава движението и паркирането, за да въ

45

Неграмотност

преди 6 години

Цитат: "След промяната в цената вече има закупени 25,297 годишни карти."Интересно, закупени са само 27 карти и от 28-мата карта са закупени 0,297 части от нея. Някой ще ми обясни ли как става това?!

44

Анонимен

преди 6 години

Метрото се задъхва, климатиците му не ги включват!

43

Анонимен

преди 6 години

Заглавието се самоотрича

42

Анонимен

преди 6 години

Сега да не вземете да се изхвърлите,че и новите трамваи са купени с пари от билети. Да, да, говоря за онези зелените, дето ви ги подариха.

41

куката

преди 6 години

"Има препоръки, няма критики, според Христиан Петров." Дрън, дрън освен препоръки има и критики и най-вече ПСУВНИ!

40

Анонимен

преди 6 години

Обината да спре да разпродава междублоковите пространства за строежи и ще има достатъчно паркоместа!

39

до 44

преди 6 години

Мога да ти кажа ако си мераклия в коя зала да дойдеш, а също и че скоро май ше лежиш в Бобов Дол, гъбар прогизнал с претенции за юмрукчия, а дефакто лоена топка, пожънала ред неуспехи в личен, финансов и професионален аспект. ***, крадящ тоалетна ахртия и нафта, но обвиняващ останалите за нарушители, жалка история.

38

skunk do 39

преди 6 години

я ми кажи от кой квартал си,да те видя какъв си гражданин? ти ще казваш кой да идва и кой не, ***.

37

Наблюдател

преди 6 години

".....25,297 годишни карти." - Автора на материала очевидно е пропуснал доста часове по аритметика!

36

Анонимен

преди 6 години

Вече никой не се вози с градският ,Фандъкова проваля София като го прави най не уютният град в Европа!

35

до 35

преди 6 години

Прибери си обувките с кал по тях у вас, не ги дръж пред вратата, ратай с неградски произход.

34

Анонимен

преди 6 години

до 37 Аааа така каже, бе ...че си шопско маллоумно ***. Всичко ми стана ясно вече. Църрвул умрял.

33

Софиянец кореняк

преди 6 години

София требе да се изчисти от селянията с която се напълни, през последно време се домъкна всякаквя смърдяща гмеж от селата.

32

до 35

преди 6 години

Ти си oтрепка и заплес най - голям, запомни това, цял живот в калта, химне безродно от дълбокия прованс!

31

do 35

преди 6 години

Сурогат с хомо наклонности, на въжето бе, бездерен селджук, дошъл НА софия преди 10 лета, самоповярвал си, че е софЯнец, а дефакто същият мазен манджия, робуващ за къси пари, едвам смогващ да си плати наема и сметките, но държащ на всяка цена да останер НА големи град. Парапитек с крива усмивка и зародиш на заешка устна, навеждай глава и продължавай да бършеш пода, че ше те прекинем, бездарник!

30

Анонимен

преди 6 години

При капитализма и демокрацятаи кадърните и работливите са добре, а лузърите и мързеливците са бедни. Който работи здраво преко сили за фирмата дени и нощ по 10, по 14, дори 16 часа, той ще има пари да си купува билитче за градски транспорт да ходи на работа, а мързеливите и некадърните нека да просят по улиците и да ровят в кофите щом не им се работи и не искат да се квалифицират. Демокрацията с капитализъм е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.

29

Анонимен

преди 6 години

до 34 Ей такива *** като теб, селски тарикатчета напълниха столицата ни. Иззмет долна, марш на село тогава и се вози с каруцата на дядо си като не щеш да плащаш за обществен трянспорт. Ганьовски убиитак такъв..