15

Циник до 15

преди 6 години

Някакав *** френи к тука млати коментари...и като "анонимен" и с уникално гнусен ник!

14

Циник до 12

преди 6 години

Не се измъчвай!Направи си сепуку !

13

Циник до 11

преди 6 години

Бягат...от кашата в главата ти!И "изоставените" в домовете български деца са само по тескере български...иначе са от твоя етнос - роми!

12

до 13

преди 6 години

Аре вляво, не интересуваш никого.

11

I hate Bulgaria!!!!

преди 6 години

Вие българите сте ужасно тесногръди,п.рости и ограничени хора.Изпълнени сте с омраза и не виждате по-далеч от носа си.Европейци не можете да се наречете,защото сте с развитието на пещерняци.Трябва да се срамувате от себе си,жалки създания.Заслужавате си съдбата,долно люде!!!

10

Анонимен

преди 6 години

До бг"А за българските деца изоставени по домовете мисли ли някой. За децата-бежанци да се погрижат тези които хвърляха бомбите."Kaк не те е срам?! Даже сам го казваш... българските деца ИЗОСТАВЕНИ по домовете! Българите САМИ си изоставят децата по домовете, а тези деца бягат от война и вероятно вече са кръгли сираци поне 2/3 от тях! Да не говорим, че тия деца, които се изоставят по домовете, около 60-70% от тях са на малцинство, което българите така или иначе ненавиждат.

9

Анонимен

преди 6 години

Разбирам добротата ви но тя е наивно глупава.Защо 90% от бежанците са мъже?Защо 80-90 от изоставените деца са момчета?Некой много лошо ви работка за халифат и вие заслепени от милозлива глупост му помагате.Когато Титаник е потъвал е важала максимата."Първо жените,после момичетата,след това мъжете до 10 години и накрая ако остане място другите"Така се спасяват бедстващи хора.А това сега е бутафорен театър.С бради по половин метър обясняват че са момиченца и искат в детската баня.Тарикати.

8

Анонимен

преди 6 години

Да се пръждосват всичките и да не се завръщат никога! Седем пъти за 5 месеца?! След още пет стъпки в тази прогресия целият Близък Изток ще се озове тук. Вън, навлеци долни!

7

бг

преди 6 години

А за българските деца изоставени по домовете мисли ли някой. За децата-бежанци да се погрижат тези които хвърляха бомбите.

6

Циник

преди 6 години

Още лъжи...още дезинформация...афганистанеца дето масакрира с брадва семейство китайци във влак( полицаите то застреляха...а една "зелена народна представителка" се възмути от това полицейско самоволие, и бруталитет), в Германия....от "непридружено дете"...се оказа 23 - 25 годишен мъж след огледа на тялото! Дошъл в Германия без документи, и казал, че е на 16....струвал по 8000 ? МЕСЕЧНО на немския, и европейски данъкоплатец!И в лявото ми око...плува бяло корабче!

5

троянски коне в евро

преди 6 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА СЕ СЕТИ, ЧЕ ТОВА СА "ТРОЯНСКИ КОНЕ" - НАРОЧНО ГИ ПУСКАТ, ЗАЩОТО ДЕЦАТА НЕ СЕ ВРЪЩАТ, А ПОСЛЕ КАНДИДАТСТВАТ ДА "СЕ СЪБЕРАТ" С РОДИТЕЛИТЕ - И ИДВАТ 20 ЧОВЕКА РОДА!!! НЕЗАБАВНО ДА ГИ ВРЪЩАТ БЕЗ ВСЯКАКВА ЖАЛ - НАЛИ СЕ СЕЩАМЕ КАКВИ СА ТИЯ "РОДИТЕЛИ" ПУСНАЛИ САМИ ДЕЦАТА СИ- ИЗОБЩО НЕ ИМ ДРЕМЕ ДАЛИ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ! ВАЖНО Е АКО ОЦЕЛЕЯТ ДА ИЗТЕГЛЯТ ОСТАНАЛАТА ОРДА И ДА БОЗАЯТ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ!

4

Анонимен

преди 6 години

Ми ето ви армия!Така и така ги храним,направете еничарски корпус!Цвла империя са държали!

3

Анонимен

преди 6 години

Непридружените деца ''бежанци", влезли нелегално в България трябва да се предават на посолствата на страните от които се домъкват тук.Те да ги транспортират обратно у дома им.Стига тарикатлъци за безплатно отглеждане и образование на чужди деца.

2

Надето

преди 6 години

Пуснете ги от септември на училище.Така те ще могат много по-лесно да научат български език и да си намерят приятелчета.

1

Драгостени

преди 6 години

Поне да приемат християнството!