55

Анонимен

преди 7 години

Така става като е намерил разграден двор.я да отиде някъде другаде в Цивилизована Европа и да повтори това което е направил.Жална му майка.

54

Анонимен

преди 7 години

лошото че такава *** все по чесно има на пътя и все по зле става

53

Анонимен

преди 7 години

ако ми падне тва п.далче напраго го трепя без да се замисля нека си кара джипа тва недоразумение

52

Един от Северозапада

преди 7 години

До ShoppШопе, на теория си прав, за носенето на оръжие.Но да се хванем на бас, аз ще спонсорирам курсовете за боравене с оръжие на който обикновен гражданин ми посочиш, над 18 годишен, неосъждан, и ще подадем след това документите в КОС.Басирам се, че точно на обикновените граждани се разрешават купуване на оръжие, с цел "самоотбрана и самоохрана".Имат нареждания, да са поне ЕТ с доход поне 50 хиляди лева месечно.При нас е така, а вероятно и в София. Иначе-Макаров-около 200лв само.Легално.

51

Анонимен

преди 7 години

47 ако и шофирането ти е като писането неграмотно- лошо.

50

Един от Северозапада

преди 7 години

Продължение на 58. А после, ако напиша, че трябва да се либерализират законите за притежание и носене на оръжие, и да се коригира дефиницията за неизбежната самоотбрана-носите от 9 кладенеца вода, че било лошо..ако пешеходеца имаше оръжие, щеше ли да е бит, а на бияча да му се размине безнаказано? Но, какво да питам.Гласувайте си за Баце, и се не бойте.

49

Един от Северозапада

преди 7 години

Че няма пострадали -разбрахме, но не разбрахме кой е шофьорът с джипа, на колко е години, какваму е професията,, или чии син е, че вилнее безнаказано, и най-важното-какви ще са последствията за шофьора от цялата тази история???

48

Манафов

преди 7 години

Този шофьор на джип трябва да ми бъде доведен с белезниците за превъзпитание. За 30 дни ще стане чудо и той ще се завърне в обществото коренно променен и особено внимателен към останалите.

47

Анонимен

преди 7 години

Ако някой го беше гръмнал, сега кой щеше да бъде виновен?

46

Анонимен

преди 7 години

Простотията ходи по хората

45

Анонимен

преди 7 години

Само за това че УМИШЛЕНО и НАРОЧНО е блъснал човек с автомобила си присъдата трябва да започва от 10 години. Няма какво да се разследва и доказва тук, направо в затвора.

44

Анонимен

преди 7 години

До Кико 47Абе Кико , ти си пълен о-ли- гофрен бе ! От къде изпълзя?

43

Не е така

преди 7 години

Звездичките са думата , която не разбирам защо е цензурирана - Чoвekoподoбнo

42

До 47

преди 7 години

Запиши да завършиш......поне 4 клас.

41

Веско

преди 7 години

Що за сензационно заглавие? Откога в България това е наказуемо?

40

Кико BMW M6

преди 7 години

Пално е с заспали охлюви по пътиштата карат влявата лента сас 80 примигвам ама ни са маха и после го боли кифирицата пък тиа пишихотци са оште по тфарешти излиза на патя се ено си е в двора

39

Shopp

преди 7 години

До Едно ченгеако закона за притежание и носене на огнестрелно оръжие беше по либерален, както примерно е в поне половината от щатите в САЩ, тукашните *** щяха да са по-възпитани----------Дай пример?Къде и с какво е по-либерален законът за притежаване и носене на оръжие?

38

Shopp

преди 7 години

До Едно ченгенеизбежната отбрана беше по добре уредена в Наказателни кодекс, и ако закона за притежание и носене на огнестрелно оръжие беше по либерален, както примерно е в поне половината от щатите в САЩ, тукашните *** щяха да са доста по възпитани---------Законите за самоотбрана в БГ са същите като навсякъде по света.Ако наистина беше ченге, щеше да го знаеш.Неизбежна самоотбрана има и в българския закон.Оръжие всеки нормален гражданин има право да притежава и носи.

37

Анонимен

преди 7 години

Че къде да гази, нали пратиха КАТ-аджиите по горите и храсталаците да чакат някой да превиши скоростта, та чунким хазната на Еднокнижника да се напълни с мангизи.

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Шофьорът мутра ли е бил?"---Не, бил е водач (лидер) на джип. А преди това - водач (лидер) на биологични единици. Така на село им казваха на кравите и овцете.