251

Бивш Гербер

преди 6 години

Най-накрая.Слави с теб съм.Вън от политиката на националните предатели от ГРОБ ,БСП и ДПС

250

Така е

преди 6 години

Тава вече ще бъде края на Слави , като Бареков и Росен Петров.

249

Анонимен

преди 6 години

и аз имам съмнение за Троянски кон, така че Слави трябва доста да се постарае за да ни разсее съмненията!

248

Анонимен

преди 6 години

До 264 ДОСТ или Славчо? Спорно е дали въобще има реален конфликт с ГЕРБ .Наскоро Цветанов (истинският) беше гост в предаването на Трифонов .Троянски кон ми прилича цялата тая работа , а иГЕРБ неса против народада си нахака сам кола с мажоритарният вот, той е добре за тях ,БСП И ДПС. Бойко вече гони 70 години неможе да прави шоу, виж Слави още има хора които го помнят кой е и има емоция към него.

247

Анонимен

преди 6 години

и след това на следващите редовни избори ще се отървем и от слави ако трябва, през това време шайката вече ще се е разпаднала! Можем да ползваме Слави като оръжие срещу шайката !

246

Анонимен

преди 6 години

Всичко е по-добро от тиквата и прас, дори слави

245

А бе

преди 6 години

То *** и Пульо станаха политици,та що не и той..."Малко" е стиснат и трудно ще даде началните пари да се завърти колелото,ама разтръгне ли се-ще си ги върне.Все пак има едно стотина милиона.Ей го на-Магарешки вложи пари,ама влезе и си плете кошницата.

244

Анонимен

преди 6 години

и все пак, чалгаря Слави е по-добре от тиквата, то всъщност почти всеки е по-добре от тиквата !Не съм му фен на Слави, но може би това ни е единствения шанс да се отървем от шайката!

243

ДОСТ или Славчо?

преди 6 години

Кое е най-лошото за България - Славчо или ДОСТ?Аз бих казал Славчо-чалгаджията.Ако този клоун влезе в парламента, това значи да закриваме завинаги държавата.И ако си мислите, че Славчо-чалгата излезе сега по случайност, жестоко се лъжете. Мутрата ББ и мафията ГЕРБ вече губеха позиции навсякъде и едва успяваха да фалшифицират избори и корупционно да хранят престъпна администрация за да гласуват за тях. Славчо дойде в точния момент и място за следващата си политическа поръчка, както винаги.

242

Анонимен

преди 6 години

" Партия 7 /8 -ми " поне да я кръсти , по познато е за паплачта !

241

Анонимен

преди 6 години

основе ли и той партия,вече няма да има никаква държава.или ще се казва чалгария ?

240

до 259

преди 6 години

Нека отсега да си знае че ако не се обяви категорично против герб ще загуби много гласове!

239

До 259

преди 6 години

Рядко неграмотен си!

238

Анонимен

преди 6 години

До ВРАГЪТ НА МОЯ ВРАГ ЕНезнаем още какво е съобщението вие вече за коалиции говорите. Ако тоя влезе в НС край на ефирната му кариера , той Трифонов също като Борисов неможе без да не се гледа по телевизора МАЛКО ВЕРОЯТНО Е ТОЙ ДА ВЛЕЗНЕ ЛИЧНО ! сПОРЕД МЕН СМЯТАДА ВКАРАСВОЙ ЧОВЕК ИЛИ НЯКОЙ КОЙТО СА МУ КАЗАЛИ ДА ИЗБЕРЕ

237

ВРАГЪТ НА МОЯ ВРАГ Е

преди 6 години

Слави, или категорично обявяваш че ще се бориш ПРОТИВ герб, и няма да се коалираш с тях или ще гласувам за най-големия им враг, и единствените които могат да ги свалят от властта - бсп ВРАГЪТ НА МОЯ ВРАГ Е МОЙ ПРИЯТЕЛ!!!

236

Анонимен

преди 6 години

що не вземе пушката,ами микрофона ? щото е един лаладжия.

235

Не съм изненадан

преди 6 години

Юлиана Дончева, Кирил Маричков , Коста Цонев,Димитър Цонев ,Нона Йотова , Росен Петров , Лобен Дилов Син , Николай Берков, Волен Сидеров ,Валери Симеонов, Веселин Марешки -все хора които не им е мястото да са политици но са вътре и не им се излиза ! Айде сега че едно място за Станиславчо ли няма да се намери . Нищо ново под слънцето .Въпреки че ще е глупав ход сега не му е проблем да се гаври с тоя и оня по поръчка .Поредният тарикат който ще влезе и няма да иска да излезе от НС .

234

Анонимен

преди 6 години

червен Слави за олигархията

233

WtF

преди 6 години

И ПР на премиера има с 30% по висока заплата ....като за последно.

232

Някой

преди 6 години

До Сокол 9"... Румънците вече имат 30% по високи заплати..." Извинете, но аз работя в една коляма фирма, и тази фирма има няколко клона в Румъния. Заплатите на колегите ми там на същата длъжност със същите задължения и отговорности са 110% по- високи.