145

Анонимен

преди 6 години

До 163 ИстинатаДа. Това е реалната картина в евроатлантическа БГ.

144

Анонимен

преди 6 години

Колко години се мъчи Глупчо Крадлив от Банкя нещо да направи, но не може. Напъва се гОркия да покаже управленчески умения но има един проблем, по природа е т/п, ограничен и първичен. Не му е дал Господ коефициент а иска да покаже, че има. Събрал е отпадъка от БКП, неуки и икрадливи, немойковци но послушни. Кога ще престане да се краде от българина чрез цените на тока, водата, парното, храните, лекарствата, горивата? Щял да оправя администрацията, вчера ли забеляза, че тази гадост мъчи българина?

143

Истината

преди 6 години

Откъде идва разликата между Румъния и България?Определено не е в интелектуален потенциал или в прословутата борба с корупцията.Това,което дърпа румънската икономика е вярата,че страната има бъдеще и си струва да се инвестира там,патриотизъм,може би.Какво е у нас?Ами всички се държат,все едно държавата ще свърши след 10-15години,а управлението прилича на ликвидационен съвет на ТКЗС-грабеж като за последно!Не се инвестира в производство,а само в бързооборотни далавери,точене на фондове,каси и т.н.

142

бааа го

преди 6 години

До ГЕРБ foreverРано си скубнал от психодиспансера!

141

ГЕРБ forever

преди 6 години

ГЕРБ е единствената партия, която може да ни направи равностоен член в голямото европейско семейство и единствен гарант за мир, добросъседство и просперитет в региона.Друга алтернатива няма и няма и да има!

140

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Ако тази новина достигне до Вожда,ще я опровергае на мига,даже ще ни убеди че Румъняска отдавна ни дишат праха и изгорелите газове.

139

Лаик

преди 6 години

До ЦиникЩом свинар и сланин са виновни,нека мутри ги арестува и да видим дали ше отече мед и масло.Май май са му удобни за оправдание.Вече 10 годин е начело на изпълнит.власт,а края на простотиите се не види.Сега се загрижил пак да обслужваме анки.Няма кеш,меш-всичко през банки,такси,макси.Офшорска му работа!

138

Циник

преди 6 години

Коментар 155 много нагледно е обяснил...и причинитте...и следствията!Дет се вика - всяка крушка си има опашка...и не пада далеч от дървото! Докато другарЕте като ГергоФ (свинаря) , и *** ( приватизаторката) пълнят офшорните си сметки на Сейшелите...българите ще маат филии с мас - та ушите им ще плющят, като знамето над народното събрание!

137

Димитър

преди 6 години

Докато ни управляват най големите негодници няма да видим бял ден

136

Владо

преди 6 години

Няма страшно ! Водят ни без малко с една обиколка, така че сме пред тях !

135

Eлена

преди 6 години

До Анонимен:Ха, дано си прав!След толкова лъжеводачи народът няма да тръгне след никого,но дано търпението му свърши,че да помете тарикатите!

134

Анонимен

преди 6 години

Обаче си разстреляха техните гадове, а ние продължаваме да хрантутим и тях, и внуците им. То не бяха царе, синчета на БКП, някаква мутра плешива все едно сме на пазара се изявява "споко, бе - сичко е ок, е на -глеей тука колку раота има. че си платиш тока, споко. филия с мас и аз съм ял, а са -глеей, ***". Произвеждат ли коли мамалигите? Произвеждат ли локомотиви? Добиват ли нефт? Газ? Имат ли кораби по Дунав? Яж филия с мас, *** и си пусни бнт да чуеш Вожда, да ви $%. За тебе те умряха.. ИКВО

133

А данъците ?

преди 6 години

Статията не посочва, че ДДС-то в Румъния е 24%, а данъка върху доходите е 16%.

132

Анонимен

преди 6 години

Пишат глупости-базовото възнаграждение на лекарите било 1000 лева в България!Напротив,точно 680 лева е.Ние сме 3 пъти по-зле от румънците!Затова всичко читаво изчезва от земята на лапачите-политици и работодатели!

131

Анонимен

преди 6 години

Ахахахах, и този момент го има. :)

130

Енчев

преди 6 години

"Но румънците вече получават с 27% по-високи доходи от българите, показват данните на Евростат."Мерси! Ако ще и с по 200% отгоре да получават, пак си остават роми!

129

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно е заедно с кмета на Симитли в тези късни часове. Докторката пасти да яде и да се утешава с приятелки.

128

къде си!

преди 6 години

Баце къде си? Дай да пресметнем този математически абрусд, как стана тая с Румънци!Хем сме напред, хем им дишаме прахоляка! Как е възможна тая задача за път, скорост и време?!?!?!?!

127

Анонимен

преди 6 години

Индия не е лъжица за всяка уста, драги. Както има много бедни квартали, така има и много богаташки и луксозни. "Ако трябваше да преровя света и да открия коя е страната, най-щедро надарена с цялото богатство, енергия и природна красота - в някои части като самия рай на земята - аз бих посочил Индия..." - Макс Мюлер

126

Адмиралъ

преди 6 години

А цените в пъти по-ниски...