20

minava6t

преди 6 години

Никой не трябва да се учудва, че българската раса е пред изчезване. Дави се в собствената си омраза, завист и слабоумие . Дори и Бог не можа да издържи и им отреди съдбата на Садом и Гоморе но по друг начин-бавно, болезнено изчезване от лицето на земята... Сиреч не е нормално толкова омраза, завист и ненавист да има в едно човешко същество..

19

Анонимен

преди 6 години

До Патриотразликата между мен и теб е, че аз бих се борил за здравето на твоите деца, а ти за това на моите не. П. П. аз също съм от малцинствата, но не от роднините на Байрям.

18

Анонимен

преди 6 години

Чета имената им турски.Защо не отидоха в Турция за операция а в Германия?

17

гледайте и се учете

преди 6 години

Гледахте ли по ТВ роднините на Байрамчо? Силно се вайкаха и настояваха за помощ обаче нито един път не казаха че са благодарни за старанията които другите полагат за детето! Може и да е случайно, може да е племенен обичай.

16

д-р Хаус

преди 6 години

Много бих искал да знам роднините на този Барям/всичките до 9-то коляно - родители, баби , дядовци, лели, чичовци, братовчеди и т.н./, за който според вас едва ли не трябва да мислим ежедневно , дали са внесли поне 1 лв здравни осигуровки ?

15

Анонимен

преди 6 години

До Патриотне ме четеш докрай, казах ти вече, че според теб е заради Байрям. И има нещо вярно в занимаването, вместо да канализирате енергията си в нещо позитивно и конструктивно, то тя се канализира в това да се мразим и се хаби, затова се прецаква държавата. В момента в парламента е пълно с "патриоти" дето се занимават с това да защитята интересите на такива като теб и може и да се получи с времето. Имаш ли деца?

14

някой

преди 6 години

Детенцето на снимката с баба си ли е?

13

Анонимен

преди 6 години

Да, спомням си го. Обаче си спомням и няколко други призива в бг-мама за набиране на средства, за които не чух нито една медия да спомене. За съжаление за едното детенце родителите писаха, че починало и даряват събраните средства за друго дете, защото тяхното не дочакало... За протокола : всички, за които не чух в медиите, бяха с български имена.

12

Stefko 88

преди 6 години

греда...

11

Анонимен

преди 6 години

С това дете само баба му и дядо му.Нищо за майка му и баща му.Явно са много заети да правят още и още байрамчета.

10

Анонимен

преди 6 години

До Патриоткъм факултета не, но ако щеш вярвай, като чета новините и коментарите тук силно се чудя дали да хващам пътя за чужбина. Нали от такива патриоти като вас държавата намля с има няма 2-3 милиона за 27 години. Но според тебе заради Байрям е намаляла толкова.

9

мп

преди 6 години

Отвратена съм от коментарите по-долу.Дано детенцето се оправи и живее дълги години! Поклон пред баба му, че е станала донор.

8

Анонимен

преди 6 години

Байрямларчето, на 9 години има операции на отделителната система(пикочен мехур) и трансплантиран бъбрек. Погледнато статистически, той е струвал на здравната каса колкото 10 средностатистически човека за цял живот.Докато стане на 25, познайте още колко болести ще налепи и колко ще струва това.И всичкото е в резултат че брат`чедите много им харесва да правят деца на братовчедките си. Нали после има едни халтави българи, дето ще им помагат?

7

Анонимен

преди 6 години

ей няма начин да не се намеси произхода, вие които се мислите за представители на бялата европейска раса, не си ли задавате въпроса дали сте представители на човешката раса въобще? Може ли да не изпитвате съчувствие към човек и още повече към дете в такова състояние и да не се радвате като се подобри? В тази държава трябва да се научим да мислим като общество и без значение кой какъв е, здравето на децата ни трябва да е преди всичко.

6

Анонимен

преди 6 години

Не си спомням защото изобщо не ме засяга.

5

ДС

преди 6 години

Успех и късмет в живота !!!

4

Shark

преди 6 години

Това само по себе си е много хубаво. Само че има едно АКО. И то е АКО това дете се казваше например Стоян, дали щеше да се реагира толкова бързо и да му се осигури лечението. А??!

3

17890

преди 6 години

Скоро Байрам ще порасне и тогава ... тежко ни!

2

Анонимен

преди 6 години

Това башибозуче може да ти е зет

1

ime

преди 6 години

браво