14

Хм

преди 6 години

До Анонимен"Щом комунистите реват значи Европа е на прав път"Ха-ха,значи всички,които не искат азиатско-африканската па.пл.ач са комунисти?Много забавна теория.

13

А бе

преди 6 години

До бай х"Истината е незабавното и задължително връщане на мигрантите по родните им места."Е па така е,ама във Вашингтон,Тел Авив и Риад ще бъдат много,много недоволни от такова развитие на нещата....

12

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ ЗНАЧИ ЕВРОПА Е НА ПРАВ ПЪТ

11

Анонимен

преди 6 години

Унгария лоша. Полша, Словакия и Чехия също. Австрийците и те нещо се дърпат. Балтийците също нещат бежанци, както и Испания между другото. Британците напускат. Останаха само Германистан и Ислямска Република Франция. Да си правят халифат и да живеят щастливо, само да не ни налагат ислям и на нас. 500 години сме живяли мултикултурно и сме сърбали попарата на религията на мира, време е и те да опитат какво е. Където отиват, 1300 годишна БЪЛГАРИЯ се връща.

10

Анонимен

преди 6 години

Орбан им е трън в з-ка на истинските европейци които ни имат за втора че и за трета ръка хора щом ни имат за по долни хора от мигрантите

9

Анонимен

преди 6 години

скоро BGEXIT

8

Анонимен

преди 6 години

Орбан трябва да обясни на Макарона няколко неща: 1. Франция отдавна не е велика световна сила за да се разпорежда все едно сме им колония. 2. Най-големи евросубсидии получава социалистическа Франция. 3. Германия е лидер на ЕС, Франция е в ролята на булката. 4. Унгария е независима страна и ще прави каквото сметне за най-добре. 5. Когато влизахме в съюза никъде не пишеше, че сме длъжни да приемаме ислямисти. 6. по-добре извън този скапан гейски съюз, отколкото ислямисти да взривяват децата ни!

7

Българина

преди 6 години

В полша били лоши защото са националисти орбан бил лош защото и той бил. Чехия и словакия също са лоши заради същото. Очевидно европа е на две скорости. Да се вземат германия и франция с тюрбаните и да си направят халифат както предишния 680 г от мароко до париж! Източна европа идва от там където западна се е запътила. Прав им път ще се видим след 30г кой къде е, но мисля че ясно. Долу ЕС!

6

Анонимен

преди 6 години

Абе какво ще ги взимате, я направо им бийте шута и затворете вратата и да се приключва с тая простотия вече.

5

Коя беше Франция?

преди 6 години

Слава на Висшеградската Четворка! Истински европейци, които бранят желанието на народите си! Геронтофилчето Макарон да си гледа работата. Франция се прави на велика на Източноевропейците, но на световната сцена е едно джудже за присмех! :) Путин, Тръмп и китайците се спукват от смях как кокошките прибират всичкото не..ър и алаходупец по света ! А британците им показаха среден с Брекзит! На геронтофилчето не му остава нищо друго освен да лае по Висшеградската Четворка, която ще му набие шамарите.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако унгарският език не беше толкова скапан, отдавна да съм заминал там...

3

БЪЛГАРИН

преди 6 години

КЪДЕ СИ БРЕ БОРИСОВ ЗАЩО НЯМАШ ПОНЕ И ЕДНА КАПКА САМОЧУСТВИЕ НА ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК А СЕ КРИЕШ ЗАД НЯКЪКЪВ ИЗМИСЛЕН ЕС СЪВЗЕМИ СЕ И ТРЪГНИ РЕДОМ ДО ОРБАН ДОКАТО Е ВРЕМЕ ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ИИИИИ------

2

анонимен

преди 6 години

До Анонимен СКРИЛ СЕ Е ПОД ПОЛАТА ТА МЕРКЕЛ И-------

1

Анонимен

преди 6 години

Браво Орбан! Разтури тази прогнила барака наречена ес! Чудно твоя колега от България къде ли се е скрил от страх.