13

Анонимен

преди 6 години

Всичко е ясно!Населението на ЕС се състои от 50% жени, 25% - мъже- пед.ераси,а останалите 25 % са мъже ,които не са ходили в казарма.Каква армия на ЕС,какво НАТО,какви 5 лв ? Срещу заплащане ЕС докара в Европа няколко милиона здрави и прави млади мъже-"бежанци"- които ще бъдат "затворени" във бежански "лагери с военно обучение ", разположени в страните около границите на Русия с цел подготовката им за война на НАТО и ЕС с Русия!Да живее демокрацията- и бат Бойко покрай нея!

12

анонимен

преди 6 години

Браво на Бойко сега ще им стане криво на Австрия,Швейцария,Финландия и Дания защото те са членки на ЕС но не искат да са в НАТО сега Бойко ще им заповяда да стават членове на НАТО.Говорори глупости съветниците и те ли са такива тези държави не искат и на тях НАТО не им трябва.

11

Конграчулейшънс

преди 6 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

10

Spiritus Rector

преди 6 години

Другаря Борисов: Днес, 76 години след като хитлеристка Германия нападна СССР, плътно да затворим границите и ЕС да влезе в НАТО и да се готви за ново нападение!

9

Внимание,внимание!!!

преди 6 години

Четете книгите на Нора Робъртс-Публични тайни,Слърт край змийската река,Пристанище да мъже,Подвижни пясъци,Свидетелката,Колекционерът,Гола в смъртта,Краят на реката и Уиски бийч.Четете и книгите на невероятната Даниел Стийл-Недостойна за любов,Опасни мъже,Огледален образ,Залез в Сен Тропе и Зоя.Ще се посмеете,ще поплачете,ще се замислите...

8

Анонимен

преди 6 години

ПР-ката му Бъчварова дали се е сетила да го посъветва да си вземе и патериците след инсценираната оперция на менискуса му. Така ще предизвика огромно съжаление и възхищени, може да отнесе дори и няколко целувки с език от Юнкер.Защото Тиквата най-много от всичко обича да го съжаляват и да се оплаква как все някой друг му е виновен за собствената му некадърност - Орешарски, Станишев, Хан Аспарух (по избор)

7

ххххх

преди 6 години

Значи САЩ и Турция в ЕС, нали така

6

Анонимен

преди 6 години

Евроклоунът пак се появи в Брюсел. Всички много се забавляват с него.

5

в

преди 6 години

Нато ще помогне на ес то скоро няма да има ес няма кой поне да харчи пари

4

Честен

преди 6 години

" Другари и другарки, ако трябва да строим капитализъм ще строим. Но ние ще бъдем капиталистите! " - Андрей Луканов.Така е дами и господа / другари и другарки /, Вие мислите, че е демокрация но ДРУГАРИТЕ от БКП ни управляват.ДС е голяма работа. Предначерта бъдещето ни така, че ПРАВОИМАЩИТЕ пак са ПРАВОИМАЩИ, децата им и те са ПРАВОИМАЩИ, внуците и те са ПРАВОИМАЩИ, пра-пра-пра-пра внуците им и те ще са ПРАВОИМАЩИ.А ти, да-да ТИ, тъ*пи ми българино ще им слугуваш ехййййййййй ...............

3

Анонимен

преди 6 години

До ТикваПод "всички" кого имаш предвид? Червените тролчета на заплата? Вие не се броите за хора дори.

2

Тиква

преди 6 години

Точно като бай Тошо е, всички зад гърба му се подиграват, а той се тупа в гърдите и вика : Всички ме поздравяват . Абсолютно загубил представа за реалността.

1

Анонимен

преди 6 години

Мали сега червените лекенца ще се подмокрят и ще почнат да пръскат...