9

Анонимен

преди 6 години

Това го писаха и миналата година ...

8

Анонимен

преди 6 години

Гошу, не си интересен вече. Вземи почни работа, да ти се размърда мозъкът малко.

7

kiki

преди 6 години

сини лещи за интелигентен вид????

6

трафалгар

преди 6 години

в софия до '44 година е имало над 20 бардака! Имало е луксозни за по-заможни и претенциозни, както и такива за войници и коняри, както и бардаци за ученици и студенти ! намирали са се в пространството на улиците сердика и искър...бардаци, кабарета, музика, лайф !

5

Гошу

преди 6 години

До Голяма драма!"Адам и ***" до банята отстрани също :) Снощи бях там и изчуках барманката. И тя се оказа жрица

4

Мдам

преди 6 години

До Голяма драма!Според мен трябва да я легализират и да ги гонят за данъци. Тогава ще се препълни хазната.

3

трафалгар

преди 6 години

най- древната професия ! :)) винаги ще ги има! и със забрани и без, и с полиция и без :) нека хората да се забавляват - в европа масово се ходи по бардаци и секс клубове за размяна на партньори! те затова и хората там са по -спокойни, а не напрегнати и кисели, и докачливи като наите :)

2

Анонимен

преди 6 години

"жриците масово се изнесоха за Германия, подобно на останалите кадри в туризма" - - мухахахахахах, голям смях. А другарят Рагин отдавна е на едно място, дето слънчев лъч не влиза...

1

Голяма драма!

преди 6 години

Значи всички знаят за проституцията, всички имат наблюдение върху развитието й, ама никой не си мърда пръста да я спре! Или се легализира, или се спазва забраната...Какво е това: "Ми вече не им се работи, че са в Германия"Сводниците плащат най-много на полицията и никой не ги пипа! Дори в София всички знаят за "Бар Париж", "Бар Бароко" и т.н. но това са бардаци работещи от десетки години с протекция на МВР!