4

Империята на Злото

преди 6 години

Мен не ме притесняват еврогейовете. Притесняват ме САЩ.. най-злобната и агресивна и военнолюбива нация на планетата. Нация в която има смъртно наказание и доживотен затвор за деца!? На година повече хора биват осъдени на смърт в САЩ, отколкото в лошия комунистически Китай с 1.5 милиарда население! А в лошата Русия, познайте какво - дори няма смъртно наказание.. САЩ символизира злото на този свят. Бог да даде здраве на Путин защото само той възпира краварския варваризъм.

3

Анонимен

преди 6 години

Бежанец е след получаване на такъв статут от отговорните органи на страната в която е мигрирал. Дотогава е просто нелегален емигрант, престъпник, извършил престъпление срещу държавата като нелегално е прекосил границата и от властите на която по ирония на съдбата иска бежански статут и съучастник в престъпленията на трафикантите на човешка плът.

2

Евроатлантик

преди 6 години

Трябва да приемаме повече афганистанци, които да правят деца с българките. Друг много плодовид народ, който трябва да се засели тук са сомалийците. Тези народи ще ни помогнат да си оправим демографията. И още нещо: Путин е виновен, а САЩ са божи кравички!

1

Анонимен

преди 6 години

Идват за социални помощи и за жени.