46

Попов

преди 6 години

Интересно, наш Кратункьо дали е говорил с преводачи със Заев? Иначе, може и на английски да са си говорили, за да са си спокойни! Той Бойко си го владее! Конграчулейшън!

45

Анонимен

преди 6 години

Македония беше и е и сега подарена на Сърбия и Гърция от ЕС и НАТО. България запазва територията си след 1944 г. само благодарение на СССР.

44

Язе

преди 6 години

Влизането на Македония в НАТО ще сложи моментален край на сръбското влияние в Македония. НАТО няма да търпи сръбски и руски шпиони в двора си. Това е верен ход а това с признаването на езика няма да стане, бъдете спокойни. Самия договор изключва подобно нещо. На всички политици в Македония им е ясно, че ако не влязат в НАТО край с Македония и това е единствения път който ще стопира албанските мераци. Този път минава през София а не през Белград и Москва, нямат избор, или ... или ...

43

Главанак

преди 6 години

Тиквуне, есе едно някой да ти отнеме една стая от бащината къща, със сила да се настани и да ти поквари децата, но ти след време да му кажеш, че имате общ имот! Та така и с твойта "обща Българо-Фиромска история! Историята е една, не е "обща" а чисто и единствено Българска!

42

Язе

преди 6 години

Проблемите между БГ и Македония се създават от Белград и Москва. Ако БГ се погрижи да стопира Белград, което не е особено трудно, Москва доста ще отслабне. А македонизма ще умре когато БГ започне да излиза от икономическата криза и се построй ЖП и Авто магистрала между София и Скопие. А БГ поставя як и дебел *** в колелетата на Сърбите по пътя им към ЕС и НАТО. Сърбите добре знаят, че Русия не може да им помогне, далече е и те са един анклав изолиран от всички страни. Сега е момента ...

41

Анонимен

преди 6 години

Ако този невежа,подпише каквото и да е за припознаване на "македонски" език,значи к,както винаги ще се види що за хора управляват държавата ни,или по точно незнаещи и не уважаващи държавата си

40

hhh

преди 6 години

Браво! Ония от там ни плюят и не ни зачитат за нищо, но пък ние ги признаваме за всичко.

39

Каролина

преди 6 години

"По-близък народ ние нямаме", увери Борисов"Брей, че хитрец този Бойко! Така изказано излиза, че на света съществува Македонска Нация, различна от българската па макар и близка! Македонците, Бойко, никога не могат да ни бъдат "близък" народ, просто защото с тях сме един народ!

38

Додо

преди 6 години

Заев да отиде да положи цветя на паметника на Каймакчалан, тогава ще докаже, че е по-различен от останалите БЮРМ-ски шамани!

37

до 34 от18

преди 6 години

Сръбският крал бяга в Англия през 1941 след окупацията на Югославия от Германия.Решението е взето през 1944 от ЮКП ,защото виждат ,че те ще вземат власта.До тогава им е натрапвано ,че са сърби.

36

Дориан

преди 6 години

Бойко не предавай България! Македонска нация няма, македонски език не съществува, държава, наречена "Македония" е предателство срещу България! Ако този тумор ФИРОМ бъде допуснат да влезе е НАТО и ЕС с претенциите си, това ще бъде Четвърта Национална Катастрофа за България!

35

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Етническите македоно/българи сами ще искат да живеят в България, като албанците ги напънат.....

34

ДС

преди 6 години

Тоз луд ли е ? Тия освен да разпалват войни друго не могат. Оставяй ги да се оправят. То там оправия няма

33

тия

преди 6 години

тия макета не знам правят ли се или наистина са супер прости. постоянно трошат наши паметници тия югозападни простаци и кво ли не ние ръка им подаваме??? трябва и ние като гърците най- накрая да им покажем къде им е мястото тука не ние да им се предлагаме постоянно те да ни плюят.. Бойко кога ще застанеш с твърда позиция ?

32

Анонимен

преди 6 години

Паметникът на Каймакчалан е задължителен, защото българите са се били срещу сръбските и гръцките окупатори, но и паметникът в Дедеагач също унищожен от гърците и изгонените от гърците българи от беломорието, за което никой не говори.

31

Анонимен

преди 6 години

Каква злоба се излива във Македонските форуми не е истина,пълно с руска пропаганда,тези хора там са крепостни руски селяни ,те даже не са и македонци,мале ,мале.Заев бил ни продал македонските празници,това заглавие във електронен сайт ,божее,няма край руската пропаганда

30

Анонимен

преди 6 години

До до 18През 1918-1944 г. Югославия и Македония имат сръбски цар а не ЮКП.

29

Анонимен

преди 6 години

ИМА ВРЕМЕ ДО ТОГАВА МАКЕДОНЦИТЕ ДА НАПРАВЯГ ГОЛЯМ ГРАНИТЕН ПАМЕТНИК В ПАМЕТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ НА Каймакчалан.И двамата да го открият тържествено на 2 август.

28

Роки

преди 6 години

Срам тиква, срам! Родоотстъпник, какви обща история може да имаме с тези българи - втора ръка! Нещата трябва да се нарекат с истинските им имена, пред кого се кланяш? Гърците ги правят прах, а ти им водиш политика! Веднъж да разберат тия мизерници, че са българи!!! Не мога да разбера, хем те зависят от нас и ние сме в по-силна позиция ( винаги сме били), хем политика им водим! Тиква, опомни се и на потъпквай националните ни интереси! Да живее обединена България!

27

Граф Дракула

преди 6 години

Царят на българи и румънци, Самуил, е моят роднина - вампир с очи, като месечина.