20

е да

преди 6 години

САщ са им оставили на мужиците там Таджикистан, Узбекистан, и те да дишат, да живеят своята жизнь... Иначе в сериозните държави няма лабаво - американското присъствие е доминиращо.

19

Анонимен

преди 6 години

Русия е готова да воюва навсякъде от Чад и Кот д'Ивоар до Аляска и Гренландия. Непобедима е.

18

Анонимен

преди 6 години

И кво като Крим е руски ?Сега Русия губи милиарди долари от санкции и получава множество политически шамари. Вижда се, че на Русия не трябва да се вярва. Затова ще си остане в сибирското блато.И руснаците ще продължават да ходят на почивки в чужбина, а не в Крим.Крим ще остане бедно запустяло място, защото няма кой да инвестира там. Пълна загуба за Русия.

17

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великаСамата Русия е териристична държава. Идването на власт на Путин бе отбелязано с тероризъм към собствения си народ, след това тази практика продължи към съседните държави и по целия свят. ИД също е руска рожба, създадена от офицери от армията на Саддам завършили академия в Москва и агенти на КГБ.

16

Анонимен

преди 6 години

Това е статия, написана от болен руски човек, затова звучи толкова смешно и високопарно.Все едно останалата част от света не съществува...Руснака, понеже няма грам мозък у главата си, изобщо не коментира по-голямата опасност - в самата Русия живеят около 32 млн мюсюлмани!Той тръгнал да брои 3-4000 бойци от ИД, които били в Афганистан :)))Видяхте ли, че за нищо не стават руснаците.Сега просто се опитват да си върнат контрола върху бившите *** републики, като ги плашат с искямси тероризъм, а всъщност налагат Руски тероризъм.

15

Анонимен

преди 6 години

До 18И гейпарадите ви не ме интересуват.

14

Инж.

преди 6 години

Обадих се на 112, а от там ми отговориха да не влизам в саморазправа. Същото беше и мнението на такдиметровия шофьор. А арабелите ме "скастриха" словестно на английски. Интересно аааа?

13

Инж.

преди 6 години

А какво да си мисля, след като група араби ме спряха пред денонощен магазин на улица Гладстоун в Пловдив, и ми направиха "забележка", че си купувам алкохол в 23:30.

12

Анонимен до 17

преди 6 години

Прав си бе пич, ние имаме къде, къде по важни проблеми за разрешаване.Успешно ли мина гей парада, кога ще е следващия, ще бъде ли по посетен от изминалия.Все наболели нам проблеми.Нас кво ни интересува, че се задава нов военен конфликт, още по близо до нас.Да ама чергата взе да гори все по близо до нас, ама тюфлека с коментар 17 как да знае.

11

Анонимен

преди 6 години

Какво ни интересуват руслямските неволи?

10

Анонимен

преди 6 години

И кво разбрахме от тая статия...че велика Русия подкрепяла 5 страни по бедни от Афганистан. ..И пратила малко хора . Голяма новина и голяма заплаха за всички. Русия вместо да търси път към християнството все повече затъва в пустините на ...

9

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Здесь только профессоры и эрнудый ...вы говорите какой-то бред и обижаете друг друга...просто дебилство..

8

Нфб

преди 6 години

латиноамериканци и афроамериканци се организирали за цветни революции в сащ...Русия и Китай с огледален отговор...

7

Анонимен

преди 6 години

О я стига

6

slovenia

преди 6 години

Крим не е краварски

5

Василев

преди 6 години

Майната му на Крим, да живее България!

4

Запознат

преди 6 години

До Василев--7;Крим е АМЕРИКАНСКИ. Вашия другар Ленин взе огромен заем от САЩ и заложи Крим.Заема още не е върнат. Хрушчов го подари на Украйна за да го спаси. Земята му е раздадена от Сталин на американци /около 200 / имащи отношение към Ленд Лиза.

3

Анонимен

преди 6 години

Агент Набабати Гащите, айде мирясай вече с тия агенти.

2

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

:( Не искаме война,хранете наша икономика и народ...ние сме защитили наша держава от нападатели и омраза,милиони в кръв за мир и вяру,каква война ?? Критика към наше правителство трябва да има,помочь на Томск Омск,Иркут,Яленцк а не някаква пустиня,враг няма да посмее да влезе ако держава има стълб икономика и здрав народ...

1

Анонимен

преди 6 години

Абе Путин пак си направи СССР-2. Само без украйна. Която е като цирей. И прибалтийските галлоши.