102

Аз

преди 6 години

До БобиТова важи за Пазара След 54 та технологията от САЩ беше спусната към"наши" фирми и концерни в Европа Филипс и т.н От къде я взеха е друг въпрос. За съжаление големтите проекти ,секретни се финансират от черни каси в тесен кръг спортисти докато в СССР мислеха по мащабно ефективно и фокусирано по предназначение и право в целта.

101

Аз

преди 6 години

До 111111Дано не се случва! От 2003 го бягаме .А първо без обидни квалификации.Тва дето ти се ще не е това което е.Или да те запозная с американските ми офицери от запаса които ходят с с 10 хил долара -златни в джоба в случай че се наложи да забегнат в Южна америка където имат и жилища -Радиацията няма да охване Южното полукълбо в такава степен .Искаш ли да ги питаш и да те запозная с тях .Едва ли ще искат -да ти разкажат това онова и как стоят нещата с Руската федерация -в ядрената програма

100

Анонимен

преди 6 години

До Бобиелектрониката е хубаво нещо ...но в мирно време ..... почне ли да се пука ....по добро от Калашника няма !

99

Rrr

преди 6 години

До ТакаОткъде ти си намираш? Гледай за себеси дб

98

Аз

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянНяма нищо против турския народ -но цялата им индустрия я създадоха точно тия комсомолци ,и е хубаво и да благодарят и на България за това -не да си правят грешни сметки за водата и територия.понеже идва от нас за тях -чипкаха за ракадашлък да има в Босфора .И така от 20 млн стана 80 млн.Ако нещо се объркат с грешната страна ще има 3 или четири босфора на картата

97

111111

преди 6 години

До 100;Какво ще помете руската ведерация за по-малко от 7 минути бе *** ? Тука нещата опират до това кой ще удари първи.Ако САЩ ги ударат ,няма да е с една ракета ***.Русия няма да има време дори да осъзнае какво се случва.Същото важи и в обратния вариант ,въпреки ,че САЩ имат хиляди противоракетни системи разположени по целия свят.Факт е че има световен елит ,ама тва за намаляването на населението е просто *** конспирация ,която няма да се случи никога.

96

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОповечето са с двойна резба ..атова са в сирия ...там си задоволяват нуждите!

95

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

откога цензурирате тyрция?

94

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

комсомолците от комерсант плашат *** преди изборите, тука бобковци го дръват на самолети. ако руснаците бяха толкова агресаци щяха да сгазят ***. а ако тоя самолет не трябваше да бъде обстрелян "защото", нямаше да бъде обстрелян. сирия и северна корея в момента са полигон и нищо повече, картите (географски и игрални) отдавна са раздадени.

93

cazzo duro

преди 6 години

Жалка и смешна Русия. Пак и зашлевиха шамара а тя само клепи като мишка в трици.

92

Така

преди 6 години

До ссдд Ти май все още не зацепваш нали? САЩ разполага с технологии които са 100 години напред от това което познаваме в ежедневието.Но тези които дърпат конците имат за цел да съкратят популацията -така да я бичнат с 90 процента-под 1млрд трябва да сме.В Щатите са ги разчели за 50 млн.Руската Федерация ще омете всичко за по малко от 7 мин. ако нещо се изстреля така"случайно" ,"заблудено"по нейната територията.Дори и суперсветлинните разработки дадени на Мартин няма да помогнат и влязат в употреба

91

Анонимен

преди 6 години

За Родину, за Путину - впере'д!!!

90

Анонимен

преди 6 години

do 73По-повод Йелоустоун, САЩ имат договор с 4 съседни държави за приемане на бежанци в случай на изригване (провери го, не си измислям). За да се стигне до такива договори, ти си направи сметка какви са опасенията на учените. А относно кой имал повече оръжия... колко пъти трябва да се обяснява на такива като теб, че при сблъсък на 2 ядрени суперсили няма НИКАКВО значение кой имал по-добър хеликоптер или самолетоносач! Именно затова вече почти 60 години само се приказва - никой не смее друго.

89

Анонимен

преди 6 години

отишъл тръмп при меркел, извадил 3 куфарчета - златно, сребърно и платинено и казал: ако натисна копчето на сребърното, африка изчезва, златното - европа се изпарява, а платиненото - край с азия. меркел го погледнала и казала: слушай, баба ми имаше 3 цукала - златно, сребърно и платинено, ама като дойдоха руснаците, си по**** в гащите.

88

СатаНАТО™

преди 6 години

Американската армия пърди с обеднен уран и пробива всичките руски танкове. Американската армия има специален отряд от пръдльовци-артилеристи, които *** в 155 мм. гаубици и изстрелват кондензирана пръдня на 50 км разстояние, като по пътя на траекторията им овоняват всичко живо.

87

Джон Мисиркофф

преди 6 години

И аз много лайквам американската армия и също като президента Плевнелиев ще отида на барикадата но за разлика от него ще отдам живота си за американската армия-освободителка и аз също като колегата ще се заредя с пръдни и ще *** докато и последния руски окупатор не се задуши и така ще победим

86

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОРусия не смее да пррръъдддне------------------------------------------Той и чичко ти Адолф, и преди него чичко ти Наполеон, преди тях и Шведите, те всички така си мислеха, ама после ги боляха *** надменни кратуни.

85

Така е

преди 6 години

В Сирия няма добри и лоши. Всички са за избиване.

84

СатаНАТО™

преди 6 години

Американската армия е най-американска и като такава ще измете руснаците в Сирия само с една две-пръдн АЙ ЛАЙК АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ. Там има много готини пичове.

83

Анонимен

преди 6 години

САЩ има право да бъде в Сирия, защото Сирия отдавна не е държава.Асад няма никаква легитимност.Сирийските въоръжени сили са само една от бандите, които се избиват помежду си там.