9

Наблюдател

преди 6 години

"Във всички контролни органи съществува риск от корупция"- А това е най-вече заради съществуващата законова база! Същата съвсем съзнателно, а не от недоглеждане e изготвена да стимулира корупцията! Виждате ли, в цяла Европа могат но само в България немогат пътните полицаи да бъдат "вкарани в пътя"!! Истината е, че няма никакво желание от управляващите това да се промени, защото те и кръжеца близки около тях обекновенно са първите които нарушават този и другите зкони! Това е истинският проблем!

8

Знак

преди 6 години

Но трябват и повече знаци с ограничението за да "си на щрек по време на пътуването" защото с тези коларски пътища не се разбира по какъв се движиш респективно какво е ограничението;)

7

Иво

преди 6 години

Пътя към АДА в БГ е пътя за Дунав мост 2 при Видин -Калафат. Или ако трябва да го уточня в този участък от Ботевград до Мездра, околовръстния път на Враца и след Монтана - няма път Е-79. Тесен път, много ППС изнервящо е шофирането пи този път. За каква ТОЛ система ще ми говорят там. Откраднаха или пренасочиха парите за съпътстваща инфраструктура към Дунав мост 2 и сега броят жертвите. Язък си за хорицата дето отиват зян.Нов път трябва там. Нов скоростен път. И то незабавно.

6

Анонимен

преди 6 години

Мънго Джери сега какъв го играе ? Пак ли нещо около Цар Тиква ?

5

Анонимен

преди 6 години

На моя изпит тъкмо да тръгна и някакъв спря точно зад мен и ме блокира, та трябваше да правя маневра напред-назад... поглеждам назад и гледам инструктора ми сочи с пръст накъде да завъртя волана :D Това не се вижда на камерата.

4

на ръба

преди 6 години

Ей, накрая ще взема една пушка с мерник, ще застана на някоя отсечка, на която се извършват системни нарушения и ще почна обстрел на дивеч, наречен българистански шофЕр!

3

Анонимен

преди 6 години

Този министър, какви сложни думи казва, да ви държи "нащрек"

2

Анонимен

преди 6 години

Слжете камери с монтирани картчници отгоре, глобата да се раздава на място и да се стреля на месо - всеки, който се сили със скорост над 40 км/ч, да бъде разстрелван на момента!

1

сега

преди 6 години

Стига глупости,признайте че това правителство не може да се справи с хаоса и касапницата по пътищата.