75

Анонимен

преди 6 години

Даа,зла беда е за тебе!Вижда се колко много съжаляваш,че не си бил на мястото на момчето та да се огъзиш и да ти разкъсат матката двамата мъжаги .Личи си,че си незадоволен *** изнасилван като дете от баща си и чичовците си....Е ти нали беше, нали се огъззи...Пхахаха шмундьо, нацепиха ли ти кривото канче, а?????

74

Коментатор

преди 6 години

Какво сте цвъкнали тази снимка на полицейска кола? Покажете им снимките, дайте им имената на тези бабаити.

73

guro mihailov

преди 6 години

До Анонименkakvi patrioti sa tij be kylvaz stava vyprost sa bit grazdanin na balgaria na bylgarska zemj tij da im dadyt 2 .3 godini zatvor da islesnat patrioti polski ***

72

Анонимен

преди 6 години

От тук нататък нашите туроператори да отказват резервации на мъже. Да приемаме само бабички, че да обърнем резултата. Тях поне лесно ги млатим, с мъжете нещо не ни се получава.

71

Анонимен

преди 6 години

Да ама вижте как тука пред клавиатурата громим поляците!!!

70

Анонимен

преди 6 години

Стига сте се оливали с глуповати коментари за цели страни, само заради постъпката на няколко пияни гамена. Защото ако за България съдят така по света... майка ни жална.

69

Анонимен

преди 6 години

Ако беше сам поляка или ако беше сама полска бабичка и петимата българи щяха да му скочат. За зла беда били са двама мъжаги.....малшанс.

68

Анонимен

преди 6 години

Без милост!!!Съд до дупка !!Ще ми идват да почиват тук и ще се правят на биячи !!Мръсни к,опеленца!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Бий, бий, бий българрака по кривата чутура!!!!

66

Bg Yunak

преди 6 години

Swed sega i polyatzi biyat.

65

Анонимен

преди 6 години

Тук някой пишат, че битият е турчин. А полските *** дали са допускали, че бият турчин? Мисля, че не, просто ни имат за хора от третия свят и не са очаквали, никакви лоши последствия за тях. Дано скоро не се приберат в Полша.

64

MKS

преди 6 години

Живея и работя в Англия от 8 години и ще кажа само едно-"По-долно и коварно племе от полското няма"!Трябва да се прати нота от правителството до полския премиер да си озъпти хората!Естествено тези "полски ***" да си понесат наказанието.Поляците не ни смятат за хора!Сърбам им попарата от както съм дошъл в Англия.Не случайно Сталин и Хитлер са ги мразили!И незнам защо никой от българите видели това не са се намесили?!

63

Michail

преди 6 години

До 12Много вярно, сещам се като работих три лета на Златните 91-94.Ама повечето ползвахме предпазни средства, де, то и болести се предават от ра3споретините.Дойде полякинята МАЙ Месец и седи цяло лято, става кат брънчи за смпонсори, де.

62

Анонимен

преди 6 години

На един тук, много му се иска пребития да е турчин...може да е турчин колкото камелиерката пък наритана от шведа беше туркиня...Та как не казахте, че и тя е туркиня...

61

Анонимен

преди 6 години

Поляците са патриоти! Ама на половина, другия път стара жена и вече ще са истински патриоти!

60

12

преди 6 години

Тези 20 годишни поляци може и да са с Български корени, като се сетя какво правехме с майките им по черноморието.

59

xaxa

преди 6 години

balgarina vinagi plache za sopa...

58

Джон българина

преди 6 години

"Тия битите сигурно не са били етнически българи, най вероятно са били турци, и братята поляци са ги ступали......."Иска ти се...ама...Ох колко лесно така за Ганката...добре, че живеят турци и роми в България...иначе кой щяхте да обвинявате...да бе как ще барнат българин, ааааа направо България щеше да обяви война на Полша:-) :-) :-)

57

Анонимен

преди 6 години

Поляците са поговорили с българина от езика, който разбира след като са разбрали, че е бил патриот! Сега чакали награда от симеонов, каракачана, джамбаза и волена...Айде патриоти да благодарим на братята християни за уважението :-) :-) :-) :-) :-)

56

Анонимен

преди 6 години

Тия са полски патриоти. Сега като се върнат ще се наметната с полските знамена и ще се хвалят как са ритали българи. Може да се издигнат в тяхната партия.