20

Анонимен

преди 6 години

хахаха пак добре, че изобщо знае някакъв език, ами ако само мучеше..

19

Българин

преди 6 години

Доживотен за лицето Светослав искат всички българи!Представете си колко е българин тоя в очите на всички българи.

18

Анонимен

преди 6 години

до 28 Османиль, то и ти си роден в България, но се имаш за турчин, нали?

17

овеч

преди 6 години

Предлагам да го интегрират!

16

Османль

преди 6 години

Не се сьрдетe, роден е в Бьлгария заради това го наричат бьлгарин!

15

Анонимен

преди 6 години

28-годишният мъж бе докаран в залата под полицейска охрана и през цялото време остана в стъклена клетка, до която достъп имаше само преводачката му от турски.Иначе българин, но знае турски? Муахахахахахахахаха

14

Анонимен

преди 6 години

Целият български народ ясно и категорично заявява, че тоя Светослав Стойков няма нищо общо с българският етнос и също така категорично заявява, че този екземпляр трябва да бъде натикан в германски затвор за поне 20 години.

13

срам

преди 6 години

Защо пишете, че е българин, след като преводачката му е от турски? Защо са чели мнения на заседателката касаещи турски граждани. Подсъдимият каква връзка има с турското гражданство? Господа днешни недоучили журналисти нищо не става от вас. При такъв професионализъм не търсете уважение от нас. Нищо не можете да обясните като хората.

12

Анонимен

преди 6 години

Браво на съда-ще произнесе присъдата след по-малко от месец.Не е като тук,при ОЧЕизвадни факти "правосъдната ни институция " да позволява/законите са такива/да я разиграват и правят на ***.Пример-4 години едно дело се разхожда по всички инстанции вече пи два пъти и май започвам да мисля че ще е безкрайно!

11

Анонимен

преди 6 години

да разбирам ли, че той се самоопределя като турчин?!? т.е. това петно се води на сметката на Ердоган, а не нас ?

10

Ром

преди 6 години

Щом ще се произнесе вьрховния сьд на Германоя на 6 юни това значи че издислав ще получи 6 години зад решетките сьс много солена глоба, за туй че ритна през стьпалата украинката! А смятайте ако претьрпевшата беше немкиня колко щеше да лапне ***!

9

Анонимен

преди 6 години

Не знае немски защото има 2 грама мозък и не може да научи 3 думи.Този индивид и български не знае,защо е български гражданин?!?

8

халвата

преди 6 години

Тоя мърляч да изгние в немски затвор с максимална присъда.Той к'во си мисли че това му е България ще да остане безнаказан? Там има закони които се спазват за разлика оттук.

7

Анонимен

преди 6 години

Този не е ходил на училище за да научи български език.Плямпа си както си плямпат у дома.Защо се води по поспорт българин тогава? Да му се отнеме гражданството.Турция да му даде турско гражданство.

6

Анонимен

преди 6 години

Българин-потурнак...

5

булмач журнализъм

преди 6 години

Пълна боза драги журналисти, прочетете още веднъж какво пише по немската преса преди да съчинявате измислици. Делото е прекратено и се чака нов съдебен състав, защото едната от съдийките се оказала неонацистка мразеща чужденците.

4

Тонка

преди 6 години

Какво като му превеждат от Турски? Това може да му е майчиния език, в България е често срещан, затова и да използва Турски за да разбира по-добре.

3

Анонимен

преди 6 години

Ромчето "българин" с българско име и паспорт за да ходи по ЕС,па не знае български та му трябва турски преводач.Такива ги развъдиха политиканите на криминалния преход-"герой" от турско-индийски сапунки да сквернят името на българина по света.

2

Анонимен

преди 6 години

чакайте, че се обърках- нали бил българин, пък му превеждат от турски??? и една от заседателките имала изказвания против турците. Този тъмен индивид е някакъв турчеещ серимлянин, а? ми като не знае български,що има български паспорт? Да му се вземе гражданството!

1

гербист-столичан

преди 6 години

Чудо голямо станало, тези германци няма с какво да се занимават и само искат да злорадстват. Човекът се е объркал, случило се , ритнал. Сега обаче чак толкова да искат да го наказват, айде нема нужда.