49

Анонимен

преди 6 години

И ПРИ ПУТИН БЕШЕ ТАКА - РЕВ, РЕВ ДОКАТО ГИ ОКОШАРИ, ПОСЛЕ ПРИ ТРЪМП - РЕВ, РЕВ И ТОЙ ОКОШАРИ СВИНЮГИТЕ. А БОЙКО ГИ РАЗБИ ОЩЕ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ.

48

Анонимен

преди 6 години

хапят му обущата на Бойко свинюгите

47

Анонимен

преди 6 години

*** ЗАРАБОТВАТ С ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ ПРОТИВ ГЕРБ

46

МАЙКЪЛ БЛУМБОРК

преди 6 години

троловете да си получат стотинките за писане на *** хейтърки коментари от централата на ОЧС

45

Българина

преди 6 години

Хвърля камъни в чуждата градина, защото за 2 мандата ел правителство което е същото за което говори но на държавно ниво е под банкянската круша до стадиона на тигрите

44

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ Е С ГЕРБ, ЕВРОПА Е СЪС ГЕРБ, АМЕРИКА Е С ГЕРБ, РУСИЯ Е СЪС ГЕРБ!

43

трюфела

преди 6 години

Баце ти отдавна си ни вгорчил живота."Не може на места услугата да струва 2 лв., а таксата към банката - 3 лв. Трябва синхрон с общините, настоя още той."А може може.До като вие позволявате на банките да правят своеволия като това, може.Ето защо и векове да минат тая държава няма да се оправи.

42

Анонимен

преди 6 години

Нали искахте Бай *** да ви спаси, е, той ви спасява като висите и дремете като потни коне, ядни и гневни пред гишетата Му. Нали той иска да висите като СО///оли за да не гледате какви ги върши, колко краде и изнася, колко се навежда на съседа Ердоган, колко се краде от обществените поръчки, какви хрътки назначава на важни постове и т.н. Колко години се говори за електронното правителство, и кво, нещо да направи? 8 години е премиер. Какво му пречеше да се захване с облекчаване на бюрокрацията?

41

Анонимен

преди 6 години

Искат по-високи заплати на администрацията, МВР и учителите и няма друго решение освен вдигане на данъци и такси.

40

ВИЖТЕ

преди 6 години

Пуснете си БТВ - Кмета на Хиртино обвинява ДПС че са искали да откраднат парите от СМС .

39

Анонимен

преди 6 години

щом бумбергите реват, значи България е на прав път

38

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ ПОБЕДИХА КОМУНОИДИОТИТЕ.

37

Анонимен

преди 6 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ!

36

Пак друг му виновен

преди 6 години

Не е виновен, че напр. КАТ искат аз да им занеса справка от общината за данъците ми вместо просто те да си я видят по интернет.За електронното правителство ми е думата.Сега ще намачкат общините, ама не тези дето кметовете са от ГЕРБ, а там където са от партиите дето пречат на ББ да краде.Вижте кой е отличника, кмета на Луковит защото е от ГЕРБ.Горко на този който не слугува на ГЕРБ. Ето така се печелят избори -с ГЕРБ-аджийски тоталитаризъм.И Сталин би завидял на властта на Боко.

35

Анонимен

преди 6 години

Въй, сети се. Знаеш ли картунко, от 15г живея в US, има няма 4-5 пъти да съм ходил на гише. Всичко е електронно или през телефона. Ама няма как да ги изволните тоз негоден персонал, като за нищо друго не става освен да затвори в 11:55 гишето и да каже обедна почивка 1 час!

34

Дар

преди 6 години

Баце, ходи в Кюстендил - тоя паунов дето го подкрепихте е превърнал общината в крепост. Пиле не може да прехвръкне

33

Анонимен

преди 6 години

ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ!

32

ЕЕЕЕЕ

преди 6 години

Този Пенел , Симеон , дето се прави на ЦАР , затвори Александър Невски ДНЕС .Да си празнува Рожден Ден .Не е ли глупост ?

31

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

КАКВО СТАНА БЕ ДРУГАРИ? ТРЪМП ВИ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА МАФИОТСКА.

30

Христо

преди 6 години

В КАТ Бургас, на каналите за регистрация на автомобили, служителите са си регламентирали обедна почивка от 12.00 до 13.00 часа, а колите и гражданите чакат на слънцето на безкрайна опашка. Толкова ли е трудно "богопомазаните" за работят на смени непрекъснато през целия ден?