9

Вин

преди 6 години

до 8 Как мислиш, от къде ЕМС и МВФ вземат пари за Гърция?Не спадаме ли и ние, богатите българи към кредиторите? Да ти имам общата култура!

8

do 1

преди 6 години

До Вин: Ти пък за кредиторите ли се се загрижил. Да ти имам проблемите

7

Циник

преди 6 години

Днес във Фокус :Wie EZB unser Geld manipuliertКак ЕЦБ манипулира парите ни!Интересно четиво за това как Марио Драги печата милиарди, и анхилира спестяванията ни!Шепа спекуланти тъпчат гуши...а ние трябва да се приготвим за следващата катастрофа! Автора предрича домино-ефект за всички банки! Гърция е безнадеждна дупка, за парите на европейския данъкоплатец! Изстинал труп - сложен на системи!

6

Анонимен

преди 6 години

До IordanЩо да са крадливи? Какво са откраднали ?

5

Iordan

преди 6 години

EU trqbva6e da gi ostavi da falirat posle vun ot Evrozonata ta da izbuhne grajdanska voina kradlivi mazni pedali

4

Анонимен

преди 6 години

До Вин 2ще продължават да се наливат пари,въпреки,че кредиторите много добре знаят-никой нищо няма да върне...Обясни ми тогава логиката на това самоосъзнато "наливане без никаква физическа опция за връщане" ? Има ли нещо разумно в това , освен нежеланието на лихварите "да паднат по гръб" и да си признаят грешката, направена навремето? Аз друго логично обяснение не виждам!

3

Анонимен

преди 6 години

Това си е легална форма на корупция. Нашите прокурорски рушвети и оправии на тази и онази фирмичка са като капка в морето пред корупцията на ниво ЕС.

2

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ИМА ОЩЕ ЕВРАКИ.. БУЗУКИ..УЗАКИ И СИРТАКИ ЗА МЪРЗЕЛИВИТЕ МАЛЯКИ

1

Вин

преди 6 години

Не знам да има друга държава толкова глезена и подпирана от ЕС.В Гърция като в каца без дъно ще продължават да се наливат пари,въпреки,че кредиторите много добре знаят-никой нищо няма да върне.